Mariborinfo praznuje in nagrajuje!

Mariborinfo.com je letos upihnil peto svečko, okroglo obletnico delovanja pa praznujemo skupaj s svojimi zvestimi bralci, ki jih je iz leta v leto več. 

Praznovanje v (pred)božičnem času pa lahko pomeni le eno ... Veliko nagradno igro!

Osvojite mesečno karto za vstop v fitnes Bodifit!

Prva v vrsti nagrad velikega (pred)božičnega obdarovanja in praznovanja okrogle obletnice Mariborinfo.com je mesečna karta za vstop v fitnes Bodifit!

Vse, kar morate storiti za osvojitev nagrade, je pravilno odgovoriti na nagradno vprašanje spodaj, vpisati svoj e-poštni naslov in počakati do ponedeljka, 6. decembra 2021, do 12. ure. Srečnega izžrebanca ali srečno izžrebanko bomo razglasili kmalu za tem!

V naslednjih petih tednih (začenjamo že danes!) bomo med bralce Mariborinfo.com razdelili pet velikih nagrad, za katere se lahko iz tedna v teden potegujete na spletnih staneh Mariborinfo.com.

Ob mesečni karti za vstop v fitnes Bodifit bomo v prihodnjih tednih podarili še trihodno kosilo v restavraciji Mak za dve osebi, darilni bon v Decathlonu v vrednosti 200 evrov, mobilni telefon Redmi 9C NFC in vikend paket v Hotelu Park na Bledu za dve osebi z večerjo v sobi s strani chefa, nagrajenega z Michelin Plate 2021.

Namig: Opomnike si nastavite za torke ob 20. uri.

Veliko nagradno igro na Mariborinfo.com so omogočili Sava Hotels & Resorts, Telemach Murska Sobota, Decathlon, restavracija Mak in fitnes Bodifit. 

Pogoji in pravila nagradne igre: Velika nagradna igra: Mariborinfo praznuje in nagrajuje! 

Splošni pogoji in pravila nagradnih iger na spletnem mediju Mariborinfo.com.

S spleta

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice