Foto: Caffe Club 911
Širni Sloveniji se je zdelo, da je simpatična Mariborčanka Nina Radi v resničnostnem šovu Kmetija naposled našla svojo veliko ljubezen, ko ji je pot prekrižal vedno nasmejan Ambrož. A zdaj je njune romance konec.

Najbolj seksi Slovenec leta Ambrož Vahen Kralj je danes na družbenem omrežju Instagram javnost pustil odprtih ust z zapisom: 

»Je rekel enkrat en kmet: 'LJUBEZEN MINE, HEKTARJI OSTANEJO.' Ma jaz niti hektarjev nimam.«

Iz njegovega Instagram profila so izginile tudi vse fotografije, na katerih sta se stiskala z izbranko iz Maribora Nino Radi, Sloveniji znano iz resničnostnih šovov Sanjski moški in Kmetija.

Spomnimo. Nino smo spoznali kot simpatično in odkrito punco, ki se je potegovala za srce Gregorja Čeglaja v resničnostnem šovu Sanjski moški. Kljub temu da med njima ni vzplamtela iskrica, pa je kaj kmalu po zaključku snemanja prijavila še v šov Kmetija, ki ga lahko trenutno spremljamo na televiziji.

Tam pa se je dvorjenje sotekmovalca Ambroža Vahen Kralja sprevrglo v nekaj več.

A kot kaže ne za dolgo ... Med mladima golobčkoma se je vez ohlajala že med decembrskimi prazniki, ko so zaokrožile govorice, da sta se razšla. A tedaj je Nina za Mariborinfo to zanikala: 

»Sama govoric o razhodu ne morem potrditi. Ljudje verjamejo, čemu želijo verjeti. Res je, da Ambrož rad napiše kakšno lepo sporočilo kakšni drugi ženski ali počne kaj, kar ni najboljše za trdno razmerje in tu kdaj pride do nesoglasja, vendar pa govorice ne držijo. Vržeš kost, glodajo pa jo tisti, kateri želijo,« je takrat  povedala. 

Zdaj je v zvezi vendarle počilo, poročajo mediji, ki so opazili, da so tudi iz Instagram profila Nine Radi izginile skupne fotografije mladega para.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice