Tim Urbanya
Organizatorji festivala StellarBeat pripravljajo novo pustolovščino, tokrat na plaži. Kar dve leti zaporedoma niso mogli gostiti obiskovalcev na festivalu ob jezeru v Rogozi, zdaj so se odločili, da se z njimi ponovno povežejo na manjših dogodkih.

Na privlačni terasi v Mariboru Beach Lajf se v soboto, 7. avgusta, ob poletnem sončnem zahodu obeta nova StellarBeat dogodivščina, tokrat pod imenom StellarBeat Dialogues.

Za StellarBeat Dialogues bodo nastopili Stellar didžejiji Mike Vale, Tim Urbanya, Afekt Music, Ian Sound in novinka Andrea Fox.

Mike Vale in Tim Urbanya bosta po dolgem času ponovno združila moči v b2b setu ob sončnem zahodu. 

Pridružili se jima bodo še štajerski nezemljan Afekt Music, izjemni Ian Sound in novinka na elektronski glasbeni sceni, lokalna didžejka Andrea Fox. 

Andrea Fox

Ker festival že dve leti ni mogel gostiti pustolovcev ob jezeru v Rogozi, so se odločili, da je čas, da se z občinstvom ponovno povežejo in z njimi zaplešejo. Organizatorji se vračajo z manjšimi dogodki in produkcijo, ki je ni za zamuditi. 

»Imam kar nekaj nove glasbe, tako da se zelo veselim,« je povedal Mike Vale. Veliko nove glasbe pa obljublja tudi Tim Urbanya: »Pripravljam en super set, ogromno dobre glasbe se je nabralo v tem letu in pol, ki je enostavno ni šlo servirati ljudem v živo, tako da bo to res super priložnost.«

Medtem Afekt Music komaj čaka na občinstvo.:»Vsi smo že nestrpni, da dobimo 'feedback', da nas občinstvo napolni in da vidimo obraze, ki smo jih ponavadi videli na plesiščih.« Za novinko Andreo Fox bo to prvi nastop pred tako številčnim občinstvom. Kaj pripravlja? »Rolam house in tech house, vse skupaj bolj vokalno,« še  razkriva.

Mike Vale

Sedaj je čas za ples, nove spomine in druženje, ki smo ga tako pogrešali, pravijo. Hkrati pa je tudi priložnost za podporo lokalnim artistom, ki v zadnjem letu in pol niso veliko nastopali pred občinstvom.

Afekt Music

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice