Vir: Facebook, Dostop.si
Študentska organizacija Univerze v Mariboru sporoča, da so zaradi izredno slabe vremenske napovedi Lampiončki 2023 odpovedani.

Po napovedih Agencije Republike Slovenije za okolje, da se jutri, 6. junija 2023, obetajo nevihte in večja količina padavin (celo večja kot lansko leto), so pri Študentski organizaciji Univerze v Mariboru zaradi varnosti tako nastopajočih kot obiskovalcev primorani odpovedati Lampiončki 2023.

»Že zaradi lanskih izkušenj, ko smo prireditev zaradi obilnega deževja ter neviht komajda izpeljali, smo se letos po dolgem razmisleku in posvetovanju z različnimi deležniki s težkim srcem odločili, da prireditev odpovemo. Energijo bomo tako usmerili v načrtovanje Lampiončkov 2024 in verjamemo, da se takrat ponovno vidimo v velikem številu,« je ob tem dejal David Bohar, predsednik Študentske organizacije Univerze v Mariboru.

Vse obiskovalce, ki so že kupili karte, obveščajo, da lahko kupnino prejmejo nazaj na prodajnem mestu, kjer so kupili vstopnice - kavarna Štuk, prodajna mesta Eventima, Valú.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
študent-ka (nepreverjen)

Kam bo šel denar za organizacijo? Kot vedno, v žepe lopovskih ŠOUM funkcionarjev tipa SD lopovski parazitski poden Drago Žura, letnik 1970, ki je star že 53 let, a vseeno vodi študentarijo! Degeneriranci, samo v Butalah!!!

Cinik (nepreverjen)

Slabo za študente, dobro za bližnje stanovalce. Tisti gratis bon za kavo, ki smo ga dobili kot kompezacijao za hrup, lahko vseeno uporabim? :-)

Mari-bor-čan (nepreverjen)

Ti Lampijončki so kot Zlata Lisica. Ko je Lisica, zagotovo ni snega. Ko so Lampiončki, zagotovo dežuje.

Starejše novice