Osupljiva razstava Red Bull Illume v Europarku (foto: Bojan Mihalič).
Ta četrtek v Europarku Maribor svoja vrata odpira razstava Red Bull Illume.

V četrtek, 23. junija, v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije svoja vrata odpira razstava Red Bull Illume, na kateri bodo predstavljeni presežki ustvarjalne in športne fotografije.

Brezplačni ogled 56 zmagovalnih fotografij z lanskega natečaja bo mogoč vse do 2. julija.

Inovativna predstavitev navdihujočih fotografij na svetlobnih panojih bo vsekakor poskrbela za posebno doživetje.

Razstava na inovativnih svetlobnih panojih

Red Bull Illume je največji svetovni natečaj pustolovske in športne fotografije, ki poleg osupljivih ujetih trenutkov osvetljuje tudi življenjski slog avtorjev teh umetniških presežkov.

Razglasitev finalistk leta 2021 je bila decembra, zdaj pa zmagovalne fotografije potujejo po svetu. Posebnost razstave je to, da so fotografije nameščene na inovativnih svetlobnih panojih v velikosti dva krat dva metra, ki kakovostnim fotografijam vdahnejo novo življenje.

Obiskovalcev Europarka to posebno doživetje zagotovo ne bo pustilo hladnih. Razstavo si lahko brezplačno ogledate skupaj s prijatelji in družino na osrednjem prireditvenem prostoru.

Ta teden svoja vrata odpira osupljiva fotografska razstava Red Bull Illume (foto_Red Bull Illume)

Desetaki – lepo darilo ob koncu šolskega leta 

Ta teden se bodo otroci za dva meseca poslovili od šolskih klopi in skočili v dolgo vroče poletje. Za nagrado ob uspešnem zaključku šolskega leta jim starši lahko podarite darilne bone Desetak, ki bodo razveselili še tako zahtevne obdarovance.

Prednost Desetakov je, da jih lahko izkoristite v kar petih nakupovalnih središčih v Sloveniji, tako v prodajalnah kot v gostinskih in storitvenih lokalih.

Z darilnimi boni ne boste zgrešili, saj boste z njimi izpolnili tudi najbolj tihe želje. V juniju vam ob spletnem naročilu bonov v vrednosti nad 50 evrov v Europarku podarijo eno karto za brezplačno karting vožnjo na vrhnjem parkirišču.

Več informacij o Desetakih je na voljo na spletni strani www.desetak.si.

Ena od idej za darilo ob koncu šolskega leta so lahko tudi darilni boni Desetak (foto_AV studio)

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice