Sredi poletja se lahko med nakupi osvežite v mariborskem Europarku (foto: Bojan Mihalič).

Poletje je na vrhuncu in mnogi se prav v teh dneh razvajajo ob morju, v gorah ali pa se potepajo kje v tujini. Vsi, ki ste se s počitnic že vrnili ali pa jih še nestrpno pričakujete, lahko osvežitev poiščete v mariborskem Europarku.

Tudi sredi poletja največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije ne počiva. V prijetno klimatiziranih prostorih boste našli najnovejšo ponudbo oblačil za piknike, zabave in praznovanja, športni navdušenci pa lahko izbirate med opremo za vodne športe, kolesarjenje, tek in pohodništvo.

Karting – Zabavna aktivnost za vso družino

Poleti se končno lahko posvetite aktivnostim, za katere običajno nimate časa. Bi se letos morda preizkusili v kartingu na vrhnjem parkirišču Europarka?

Adrenalinska vožnja je primerna za vso družino, saj se v dvosedu lahko vozijo tudi otroci od 3. leta starosti naprej. Karting steza je odprta vse dni v tednu, razen ob ponedeljkih in v primeru slabega vremena.

Nega kože poleti

Poleti je naša koža zaradi izpostavljenosti sončnim žarkom in morski vodi precej izsušena, zato poskrbite za redno čiščenje, s katerim boste odstranili ostanke sončnih krem, ter primerno vlaženje, da nahranite povrhnjico in koži povrnete sijaj. Z uporabo vlažilne kreme boste poletno zagorelost ohranili dalj časa.

V Europarkovih trgovinah in drogerijah se posvetujte s prijaznimi prodajalci, ki vam bodo z veseljem svetovali glede ustrezne nege za vaš tip kože.

Modni kosi za poletne zabave

Julij in avgust sta meseca festivalov, porok in praznovanj. V Europarku boste našli bogato ponudbo najmodernejših kosov te sezone, s katerimi boste zablesteli na katerikoli zabavi.

Če še ne veste, kaj podariti poletnim slavljencem, pa je ena od idej lahko darilni bon Desetak, ki ga je mogoče izkoristiti v kar petih nakupovalnih središčih po Sloveniji. Več informacij o nakupu najdete na spletni strani www.desetak.si.

Naj bo letošnje poletje nepozabno! Več o pestri ponudbi in dogajanju v Europarku poiščite na spletni strani in družbenih omrežjih.

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice