V Supernovi Maribor smo za noč čarovnic obiskali zabavne animacije in predstave za otroke. Pripravljajo pa že tudi veselo decembrsko dogajanje s številnimi ponudbami.

Pestro dogajanje za noč čarovnic

Nakupovalno središče Supernova Maribor je 22. oktobra 2022 organiziralo posebne priprave na noč čarovnic.

Potekale so zabavne delavnice za otroke in starše, kjer so ustvarjali okraske za najbolj strašljivo noč v letu.

Izdelovale so se buče, pajčevine in drugi čarovniški pripomočki, otroci pa so se naučili še kakšnih čarovniških besed.

Vse to pa je bila priprava na samo noč čarovnic, ko je 29. oktobra, Supernovo Maribor obiskala pozabljiva čarovnica Čarolina, ki je za vse, tako otroke kot starejše, pripravila plesno animacijsko predstavo. 

Vso rajanje pa so animatorke Supernove popestrile tudi z zabavnimi poslikavami obrazov, ki jim ni bilo videti konca. Otroci so se tako prelevili v ljubke ali grozljive junake in strašili po nakupovalnem središču.

Decembra Supernova Maribor vabi na posebna razvajanja

Veseli december je tik pred vrati in že se čuti posebno praznično vzdušje. Pridružite se Supernovinim prazničnim dnevom veselih delavnic, animacij, druženj in presenečenj

V četrtek, 1. decembra, bo ob 17. uri animacija z oblikovanjem balonov in plesno presenečenje Tigric. V soboto, 3. decembra, bo ob 11. uri predstava klovnese Tinke Šminke in prihod Miklavža.

Sledijo zabavne delavnice za otroke, ki bodo potekale v soboto 10. decembra in soboto 17. decembra, oboje ob 11. uri ter v četrtek 22. decembra ob 17. uri. 

V soboto, 24. decembra, bo ob 11. uri sprva predstava škratke Katke, sledil pa bo velik prihod Božička. V četrtek 29. decembra, bo ob 17. uri praznična animacija z oblikovanjem balonov in plesno presenečenje Tigric.

Veselo decembrsko dogajanje pa se zaključi na silvestrovo, 31. decembra, ob 11. uri, s predstavo Pike Flike Nogavičke in prihodom Dedka Mraza

Decembrska ponudba 

Vse dni v decembru, bo v nakupovalnem središču postavljena božična vasica, ki je prosta za ogled.

Za vse nakupe opravljene v trgovinah Supernove Maribor bo na voljo brezplačno zavijanje daril od 19. do 31 decembra 2022.  

Komentarji (0)

Starejše novice