Gene Simmons svoje domovanje prodaja, ker je sit plačevanja visokih davkov

Gene Simmons po 34 letih prodaja svojo luksuzno domovanje na Beverly Hillsu in se z ženo Shannon ter otroci seli v zvezno državo Washington. Vzrok? 'Nesprejemljivi' znesek davka, ki ga mora plačevati kot rezident Kalifornije. Vilo ponuja za 22 milijona dolarjev, oz. 18,25 milijona evrov.

Ustanovni član maskirane zasedbe KISS, znan po svojem dolgem jeziku (dobesedno in figurativno) ter izjemno poslovno žilico, je nepremičnino kupil leta 1986 za 1,34 milijona dolarjev in jo z leti konkretno renoviral. Ljubitelji zasedbe KISS jo poznajo iz realistične oddaje Family Jewels, v kateri so lahko sedem sezon spremljali pripetljaje družine Simmons.

Življenje družine Simmons so v teve oddaji Family Jewels (Družinski dragulji) gledalci lahko spremljali sedem sezon.

Leta 1968 zgrajena vila ponuja razgled na ocean na eni in slavni napis Hollywood na drugi strani, teniško igrišče, bazen z velikim toboganom in parkirišče za 35 avtomobilov.

Kot je pred dnevi povedal v intervjuju za Wall Street Journal, se za selitev ni odločil, ker bi se hiše naveličal. »Kalifornija in Beverly Hills neprimerno obravnavajo ljudi, ki ustvarjajo delovna mesta – davki so enostavno nesprejemljivi. Trdo delam, plačujem davek in nočem zveneti kot cmera iz Beverly Hillsa, a dovolj je dovolj.«

KISS lahko v evropskih metropolah prihodnje poletje ujamete na poslovilni turneji.

foto: Christopher Amirato in Daniel Boud.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dragan krstic (nepreverjen)

En sam ljubi ameriski kič. Ampak ruski je pa se enkrat bolj nagravzen.

Starejše novice