Preizkusite se v igri minigolfa v Europarku Maribor (foto: Bojan Mihalič).
Na mini golf razvedrilo za vse generacije.

V mariborskem Europarku se bodo obiskovalci od ponedeljka, 31. januarja, pa vse do sobote, 12. februarja, med 10. in 20. uro lahko preizkusili v zabavni igri mini golfa in si priigrali privlačne nagrade.

Popestrite si zimske mesece in nakupovalno izkušnjo s priljubljeno igro, ki je primerna za prav vse člane družine, pa tudi pare, in prijatelje.

Preizkusite svojo srečo v igri minigolfa in osvojite privlačne nagrade (foto: AV studio).

Preizkusite se v igri in osvojite praktične nagrade

Začetek igre bo na osrednjem prireditvenem prostoru pred trgovino Hervis. Na nakupovalnih ulicah bo zaživelo kar devet stez, razporejenih po pritličju in nadstropju, kjer se boste lahko preizkusili v minigolfu.

Palice in žogice bodo razvedrila željni obiskovalci prejeli na startu, kjer bo za razkuževanje opreme skrbela hostesa, ki bo rade volje priskočila na pomoč tudi z napotki pri igri. Vsi, ki bodo igro uspešno zaključili, bodo prejeli uporabne nagrade.

Udeleženci mini golfa bodo lahko tudi izpolnili nagradni letak in se potegovali za darilne bone Desetak v vrednosti 40 evrov.

Na mini golf razvedrilo za vse generacije

Ste že kdaj zavihteli palico za mini golf in žogico mimo različnih ovir skušali spraviti v luknjo? Igrišča za mini golf so običajno del hotelskih kompleksov in lokalov, tokrat pa bo igra zaživela v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije.

Popestrite si nakupovanje in se pomerite z družinskimi člani, prijatelji ali boljšo polovico. Že veste, koga boste izzvali na dvoboj?

V mini golfu se bodo pomerili tudi nekateri znani Slovenci, ki bodo od ponedeljka dalje poprijeli za golf palice. Zabavno doživetje bo zagotovljeno!

Za utrinke z dogajanja in več informacij o igri obiščite Europarkovo spletno stran in družbeni omrežji Facebook in Instagram.

Lepo vabljeni na minigolf v Europark Maribor!

Komentarji (0)

Starejše novice