V zimskem času je še posebej pomembno, da so stopala naših otrok zaščitena pred vremenskimi razmerami. Skrbno izbrana zimska obutev bo otroku omogočila, da brezskrbno uživa v raziskovanju zimske pokrajine, vi pa lahko umirjeno opazujete vašega malčka.

Popolni čevlji za topel zimski korak

Skrb za topla otroška stopala tekom zime je stalnica za vse starše. Čeprav so tudi fantki lahko izbirčni glede oblačil in obutve, se deklice bolj pogosto zanimajo za izbiro oblačil in obutve. Zato je za starše deklic zimska obutev za deklice kar pomembna tema. Seveda, videz je pomemben ampak sta pomembna tudi toplina in zaščita nežnih otroških nog. Na srečo je danes na voljo pestra ponudba zimske obutve za deklice, ki izpolnjuje pričakovanja tudi najbolj zahtevnih staršev in njihovih princesk.

Ko izbirate zimsko obutev za deklice, predvsem premislite o navadah vaše deklice in aktivnostih, ki jih najraje počne. Zimska obutev za deklice mora biti topla in udobna, obenem pa mora tudi ščititi stopala vaše deklice pred vlago in ostalimi zunanjimi dejavniki.

Starši se najbolj pogosto odločajo za podložene modele zimske obutve za deklice ali vsaj delno podložene modele. Ob tem je pomembno imeti v mislih, da bodo delno podloženi modeli zimske obutve za deklice ustrezni le za določen del zimskega časa, saj bodo ob bolj nizkih temperaturah zagotovo bolj ustrezni podloženi modeli zimske obutve za deklice.

Številni modeli se ponašajo z izjemno zaščito otroških nog pred zimskimi razmerami. Tako se lahko odločite za otroške snežke priznane modne znamke Geox, ki so narejene iz kombinacije tekstilnega materiala in ekološkega usnja.

Obogatene so s sistemom Geox Respira, kar pomeni, da imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljšuje zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje otroških stopal in zagotavlja udobje pri vsakodnevni uporabi.
 
 

Ustrezna zimska obutev za varen korak

Zgolj toplota ni dovolj dobro zagotovilo, da bo vsak korak vaše deklice varen in siguren. Zato ob izbiri zimske obutve za deklice v mislih imejte tudi dodatne lastnosti zimske obutve, ki skrbijo za razigrane otroške korake.

Ena izmed teh lastnosti, ki jo imajo številni modeli zimske obutve za deklice, je nazobčan podplat. Če se odločite za model zimske obutve za deklice, ki ima nazobčan podplat, se manjšajo možnosti za padce, saj imajo tovrstni modeli zimske obutve za deklice boljšo prožnost in oprijem podlage. Priporočljivo je tudi, da ima izbrani model zimske obutve za deklice tudi utrjeno peto ter okroglo in utrjeno kapico.

Tovrstne modele ponujajo številne priznane modne znamke kot so UGG, Puma in Tommy Hilfiger. Seveda, v primeru blage zime, bodo ustrezni tudi manj robustni modeli zimske obutve za deklice. Če se pa odpravljate na zimski dopust ali pa nas zima preseneti z veliko snega, je vsekakor priporočljivo, da za vašo deklico nabavite ustrezne zimske čevlje ali visoke škornje in snežke.

Ob tem pa zimski videz svoje deklice lahko dopolnite s prikupnimi puloverji za deklice, ki jih lahko najdete v spletni trgovini Answer.
 

Komentarji (0)

Starejše novice