Ne zamudite koncerta BQL & Budale v petek, ob 17. uri (foto: BQL).
Ta konec tedna bodo v Europarku Maribor sklenili praznovanje 22. rojstnega dne s koncerti BQL & Budale, Žana Serčiča z bendom in Romane Krajnčan ter pestrim dogajanjem za obiskovalce.

Praznovanje Europarkovega rojstnega dne in vstopa v novo šolsko leto se bo začelo v petek, 2. septembra, ob 17. uri, ko bodo prisotne dodobra razgreli simpatična fanta iz BQL in skupina Budale.

Naslednji dan, v soboto, 3. septembra, ob 11. uri bo za nepozabne spomine poskrbel Žan Serčič z bendom.

Na družabnem omrežju Instagram že poteka nagradna igra, v kateri bosta dva srečneža osvojila Meet&Greet druženje s fantoma BQL, dva pa druženje z Žanom Serčičem.

Pridite pet, plesat in se zabavat v Europark. Pst, tudi sladko presenečenje ne bo manjkalo!

Priljubljeni Žan Serčič bo z bendom nastopil v soboto, ob 11. uri (foto: Marko Delbello Ocepek).

Razstava ogledal, nagradne igre in številni popusti

Do vključno sobote se lahko ob obisku Europarka ustavite na petih točkah z ogledali, ki pomanjšajo, povečajo in poskrbijo za zabavne optične prevare.

Na razstavi sta se že ustavili vplivnici Mateja Hojnik, ki ustvarja vsebine na Instagram profilu Ljubki dom, in Vita Starman, ki vsebine deli na spletni strani Mamakuha.si.

Ne spreglejte QR kod na ogledalih, ki vodijo do nagradne igre, v kateri bodo podarili darilne bone Desetak v skupni vrednosti 2200 evrov.

Na družbenih omrežjih Facebook in Instagram vas že čakajo nagradne igre in uganke, prav tako bodo v trgovinah in lokalih 2. in 3. septembra na voljo bogati rojstnodnevni popusti.

Razstavo ogledal sta obiskali tudi Mateja Hojnik (Ljubki dom) in Vita Starman (Mama kuha) (foto_Europark Maribor)

V duhu letošnje teme ogledal si bodo v soboto, 3. septembra, od 10. ure naprej, obiskovalke lahko privoščile ličenje v make up kotičku, obiskovalci pa »izostrili« svoj videz pod rokami izurjenega brivca.

Otroci bodo lahko obiskali kotiček za poslikavo obraza in urejanje frizure, se odločili za brezplačni tatu za otroke in se udeležili ustvarjalne delavnice, na kateri bodo izdelali ogledalo.

Ob 16.30 bo najmlajše na noge spravila Romana Krajnčan, ob 17.15 bo sledila še otroška predstava Princeska Zala in vitez Rok.

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice