Vir: Instagram profil Gaja Prestor
Gaja Prestor je svojim oboževalcem razkrila, kaj prestaja na Tajskem.

Pevka in vplivnica Gaja Prestor je na svojem Instagramu sledilce obvestila, da je pozitivna na covid-19. 

In čeprav se počuti v redu in okužbo za zdaj preboleva brez znakov bolezni, pa jo je obvestilo o pozitivnem PCR testu vseeno spravilo v jok. 

Namreč obvestilo o pozitivnem testu je prejela med dopustovanjem na otoku Ko Pha-ngan. Zbolela je le ona, družba, s katero je potovala, pa ne. Tako mora karanteno na otoku preživljati sama, tudi brez svojega partnerja.

Kako izgleda karantena na Tajskem?

Vplivnica opisuje, da je po prejetju obvestila o pozitivnem testu, prejela še klic iz bolnišnice, da se mora nemudoma zglasiti tam. Iz bolnišnice pa so jo z rešilnim avtomobilom odpeljali na drug konec otoka, kjer desetdnevno karanteno preživlja v majhni hišici na plaži.

Foto: Instagram Gaja Prestor

»Tole mi prav všeč. Če si želim, kje biti v karanteni, je to vsekakor v hiški na plaži,« razlaga vplivnica, ki pove, da ji sploh »ni bed biti deset dni v karanteni, sama«, saj na otoku ostane še mesec po koncu karantene.

Spet v naslednji Instagram zgodbi, sledilcem razkrije, da jo je karantena vendarle dotolkla in prizna, da je »celo dopoldne jokala, tako, da jo bolijo oči«.

Pevki bi res lahko šlo veliko huje. Če bi za virusom zbolela v Bangkoku, glavnem mestu Tajske, kjer je bila, preden se je odpravila na otok Ko Pha-ngan, bi 14-dnevno karanteno preživljala zaprta v bolnišnični sobi.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice