Grošljeva je še vedno v šoku (vir: Instagram profil Špela Grošelj).
Špela Grošelj svoje sledilce pozive: Pomagajte mi najti osebi, ki sta moji mami rešili življenje!

V nedeljo se je v hrvaški Bašaniji skoraj utopila moja mama, še vedno čustvena na družbenih omrežjih razkriva znana Slovenka Špela Grošelj

»Bila je v nezavesti, v nizki vozi do pasu,« pripoveduje znana Slovenka in dodaja, da razlog, zaradi katerega je do zapleta v vodi prišlo, še iščejo. 

Da se Špelina mama ni utopila, je bila ključna reakcija dveh oseb, opozarja Grošljeva, ki je tisto nedeljo ni bilo z mamo. Zdaj išče neznanega fanta in neznano zdravnico iz Maribora, ki sta njeni mami priskočila na pomoč in ji rešila življenje.

Kot pravi, junaka iz Bašanije išče, da bi se jima osebno zahvalila: »Če se ti dogodki ne bi odvijali tako, bi bilo grdo. Bi, bi, bi ... Nočem sploh dokončati stavka.« Zdravstveno oskrbo so nato prevzeli v pulski bolnišnici. 

»Važno je, da je mami super in ona bi zdaj že kar hodila v hribe,« še z nasmeškom dodaja pevka in influencerka. Poziva k iskanju teh dveh oseb, ob tem pa zaključuje: Konec dober, vse dobro.« 

Spomnimo. Grošljeva je bila sicer pred dnevi tudi sama vpletena v nesrečo med športanjem na morju, zaradi katere je prejela celo nekaj šivov na glavi. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice