Slika je simbolična.
Na spletnem portalu Moški svet poteka glasovanje, katera znana Slovenka ima najbolj seksi zadnjico. Med dekleti sta se znašli tudi Pomurki in Štajerka.

Ženske se v zadnjem času vse več posvečajo oblikovanju svojih zadnjih plati. V svetu izbočenih zadnjic najbolj izstopata Jeniffer Lopez in Kim Kardashian

Med Slovenkami, ki se rade pohvalijo s svojo zadnjo platjo, pa je tudi nekaj znanih obrazov.

Za najlepšo »ritko« sodelujeta tudi dve Pomurki

Slovenska reprezentantka v hokeju na travi Andreja Rituper, se lahko pohvali z atraktivno oblikovanim telesom. Le redko se pohvali s svojo zadnjico, ko pa se, pa ta vzbudi veliko pozornosti.

»Moja zadnjica je kot ferrari. Bi imeli ferrarija, skritega v garaži?« je zapis ob eni izmed fotografij. 

Druga kandidatka iz Pomurja za najlepšo zadnjico je Kaja Casar, ki se je v svet znanih podala preko šova Sanjski moški. Velika športnica za svojo postavo redno skrbi v fitnesu. 

Med kandidatkami najdemo tudi Štajerko

S seksi zadnjico se lahko pohvali tudi Doroteja Primužič, nekdanja Playboyeva zajčica, ki velja za eno vodilnih slovenskih umetnic ličenja z bogatimi izkušnjami.

V glasovanju še druge znane Slovenke

Poleg Andreje Rituper, Kaje Casar in Doroteje Premužič za izbiro najlepše zadnjice kandidirajo tudi: osebna trenerka Patricia Pangeršič, judoistka Kaja Kajzer, Eva Kotnik, nekdanja tekmovalka Big Brothera Ines Juranović, pevka Katja Ajster Kataya, Ksenija Kranjec, Maja Malnar, Anamaria Goltes, Ula Šemole, Nina Pirečnik, Lana Škvorc, Ines Erbus, Valerija Slapnik, modna oblikovalka Irena Višnar ter pevka Gaja Prestor.

Na glasovanju prvo mesto trenutno zaseda Andreja Rituper, sledita ji Patricia Pangeršič in Kaja Casar. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čergoli (nepreverjen)

Bedno!!!!!!

Starejše novice