Stand up komik v vlogi matičarja? Ja, tudi to se da.

Poročni dan je zagotovo eden izmed najlepših dni vajinega življenja. Dan poln ljubezni, sreče, veselja, romantike ... Eden takšnih, ki si ga bosta zagotovo zapomnila za vedno. 

In če je že tako zelo pomemben, zakaj ga ne bi še dodatno popestrili? Zakaj ne bi bila ravno vajina poroka tista, o kateri bodo svatje še dolgo pripovedovali?

Stand up komik v vlogi matičarja

Ja, prav ste prebrali. To je mogoče v Mariboru. Poleg klasičnih stand up nastopov, odslej na Zavodu za kulturo Maribor - Standupsi.com nudijo nenavadno storitev. Poročni stand up.

Načrt je, kot zagotavlja ekipa Standupsi.com, zelo enostaven. Par se že prej civilno poroči, vendar gostje tega ne vedo. Na uradnem poročnem programu bo še vedno napisano 'civilna poroka na lokaciji'. In tako tudi bo. 

S to razliko, da bo namesto pravega matičarja na lokacijo prispel stand up komik, ki bo odigral vlogo matičarja in na humoren način vodil civilno poroko.

Par lahko skupaj z ekipo Standupsi.com izbere najbolj ustreznega stand up komika oziroma 'matičarja'. Izbira pa je, kot zagotavljajo, velika, saj sodelujejo z vsemi slovenskimi komiki. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice