WOOP Murska Sobota (foto: Jure Banfi).
Družbena omrežja razkrivajo, da v Maribor prihaja novost, ki je bodo veseli predvsem najmlajši.

WOOP za Mariborinfo razkriva, da so se na željo uporabnikov in v skladu s strategijo rasti odločili, da najbolj priljubljeno atrakcijo - trampolin park - pospremijo tudi v Maribor. 

Odprtje načrtujejo v drugi polovici oktobra 2022.

»Na ta način želimo približati trampolinanje in akrobatiko ter razvoj gibalnih in motoričnih sposobnosti vsem, ki nas zaradi razdalje mogoče ne morejo obiskati v Ljubljani,« so zapisali in dodali, da bodo v sodelovanju z lokalnimi ponudniki nadgradili športno in turistično izkušnjo. 

Menijo tudi, da se bo lokacija v Mariboru dobro dopolnjevala z lokacijo v Murski Soboti, ki so jo odprli februarja 2022.

Spomnimo sicer, da je po neuradnih informacijah Sobotainfo obisk WOOP v Murski Soboti pod pričakovanji, posledično naj bi odpustili nekaj redno zaposlenih, pomoč študentov pa naj bi poiskali le občasno.

Za odziv smo se obrnili tudi na pristojne v WOOP, ki pa so dejali, da so z obiskom zadovoljni. 

»Za nami je dober mesec delovanja. Zavedamo se, da poslujemo v lokalnem okolju, kjer bo potrebno več časa za predstavitev atrakcij, ki predstavljajo novost ne samo v slovenskem merilu, ampak v svetu zabave na splošno. Z obiskom smo zadovoljni, še bolj pa smo zadovoljni s pozitivnim odzivom in potencialom, ki ga ima sama regija,« so se takrat odzvali za uredništvo.

Trampolin park v Mariboru je svoje prostore našel v nakupovalnem centru Supernova Maribor na Tržaški cesti.

»Trampolin park v Mariboru bo malenkost manjši kot v Ljubljani, vendar zaradi tega nič manj atraktiven. Na voljo bo popolnoma nova atrakcija 'WIPEOUT', jama s penami, zračna blazina, gladiatorske igre, igralne stene, prostor za zabijanje na koš in še mnogo drugih stvari,« še razkriva WOOP. 

Obljubljajo tudi štiri popolnoma nove sobe pobega: »WOOP s tem postaja eden največjih ponudnikov sob pobega v Evropi. Pod svojo streho bo združeval že 17 tematsko različnih in tehnično dovršenih sob.«

V Mariboru bodo na voljo sobe: Černobil, Bela Hiša, Orient Express in Maniak (grozljivka po navdihu filma 'Žaga').

»Poleg tega lahko obiskovalci v nadaljevanju pričakujejo tudi dodatne aktivnosti in atrakcije, saj bo na obstoječi lokaciji še nekaj prostora za razširitev,« še dodajajo.

Obiskovalcem pa bo na voljo tudi praznovanje rojstnih dni, WOOP! Akademija – treningi trampolinanja in akrobatike, počitniško varstvo, posebni dogodki, na primer 'sleep over' nočitev in spanje za otroke v trampolin parku, božične predstave, team building programi ter poslovna srečanja in zakupi.

WOOP Murska Sobota (foto: Jure Banfi).

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mbb (nepreverjen)

Poneumljanje folka.

Starejše novice