Slovenski voditelj, igralec in komik Tadej Toš se je ločil od hrvaške igralke Dore Fišter, s katero je bil poročen od leta 2006.

Novico o ločitvi je v intervjuju za hrvaško revijo Story potrdila Dora Fišter, pri čemer zatrjuje, da sta s Tadejem Tošem oziroma bivšim možem ostala v dobrih odnosih.

»Ko ignoriraš ego, ostane samo ljubezen. Tadej ima res čudovito mesto v mojem srcu. Sva starša svojim otrokom, to nama je skupno in tega ne more nič spremeniti. Za to, da sva v dobrih odnosih, imava vsaj tri razloge, to so najini otroci in starša bova vse življenje. Ljubezen se nikoli ne ustavi, samo spreminja oblike,« je Fišterjeva povedala za Story in razkrila, da že nekaj časa živi na Hrvaškem.

»Živim in delam v Zagrebu, otroci tu hodijo v šolo. Zdaj živimo na tej relaciji, otroci malo več kot jaz,« še dodaja hrvaška igralka.

Dora in Tadej sta se sicer poročila sredi leta 2006 v Kicarju v bližini Ptuja. Dve leti kasneje se jima je rodila hčerka Eva, leta 2011 hčerka Julija in leta 2014 še sin Andrej.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice