Če je tudi na vašem telefonu gora 'selfijev', ki svoje mesto najdejo le na družbenih omrežjih, jim lahko zdaj date nov namen. Kako razburljivo bi bilo, da bi se prav vaš 'selfi' pojavil v videospotu štajerske skupine.

Ga verjetno ni Štajerca, ki se še ni pozibaval na ritme skupine Alo!Stari in si z nasmeškom prepeval besedilo pesmi, ki je hitro postala nova himna vsakog z malo uporništva v krvi. 

»Rad bi sp*zdo nekam stran, pa nea vem kam, pa nea vem kam,« je refren skupine Alo!Stari, ki smo si ga prepevali tudi že na Trgu Leona Štuklja. Mariborski pankerji so že v začetku poželi uspeh prav zato, ker se je vsak lahko našel v tem uporniškem besedilu, tudi če smo besedilo poslušali le v zavetju naših dnevnih sob. 

Zdaj ste pa lahko delček njihovega novega komada tudi vi. Pankerji Alo!Stari pozivajo prav vsakega, ne glede na to iz katerega delčka Slovenije je, da se jim pridruži pri snemanju novega videospota. 

V stilu nove realnosti, v kateri smo se znašli, pa bi se snemanja udeležili kar od doma, iz domačega kraja, na način ki je vsem znan - s selfijem. 

Ti mariborski pankerji si želijo čim več selfijev, fotografij sebe, ki jih posnamete sami in iz čim več različnih krajev. Fotografije lahko pošljete kar na [email protected].

Tako lahko prav vsak prikroji delček sebe v nov komad z naslovom Vse bi dal

»Ne glede na to, od kod kdo prihaja, vsi mamo isti cilj - narediti nekaj za skupno dobro. Če se znamo skupaj zabavati, lahko skupaj spremenimo tudi marsikaj drugega na bolje. Sploh v teh časih, ko smo fizično ločeni drug od drugega, je to še posebej pomembno,« pravijo mariborski pankerji Alo!Stari. 

Napovedujejo, da bo nov spot na ogled decembra, saj je to čas, ko »postavimo familijo, prijatelje in znance na prvo mesto«. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
porca (nepreverjen)

sramotno. raje se ubijem kot da nastopam z njimi

Starejše novice