Foto: Jure Kralj
Ste tudi vi z mislimi že na dopustu? Za nepozaben začetek poletnih počitnic so v Europarku Maribor pripravili številna presenečenja in odbite popuste.

Konec tedna, to je že od četrtka, 17. junija, do vključno sobote, 19. junija, vas v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije čaka 72 ur noro ugodnega nakupovanja in pestrega spremljevalnega dogajanja.

Vsi obiskovalci, ki boste v katerikoli prodajalni ali lokalu mariborskega nakupovalnega središča opravili nakup za 10 evrov ali več, boste lahko sodelovali v veliki nagradni igri EuroparkovJack in se potegovali za darilne bone Desetak v skupni vrednosti 5000 evrov.

V mariborskem Europarku bo prihajajoči konec tedna v znamenju noro ugodnega nakupovanja in pestrega spremljevalnega dogajanja.

Nori popusti in bogato dogajanje

Odštevate dneve do začetka počitnic? V Europarku Maribor že vse diši po poletju in po vročih popustih. Med 17. in 19. junijem pripravljajo 72 ur norih avantur, ki bodo navdušile vse generacije.

Bi radi svojo omaro osvežili z najaktualnejšimi poletnimi modnimi trendi?

V Europarkovih prodajalnah vas pričakujejo nori popusti, tako da se lahko sproščeno odpravite po nakupih in si privoščite atraktivne poletne modne kolekcije.

Za piko na i nakupovalnim užitkom bo z vrhunskimi ritmi poskrbel hišni DJ, najmlajše pa bo zabaval čarovnik s figuricami iz balonov.

To pa še ni vse, čaka vas še več ugodnosti in presenečenj! Vsi, ki boste v Europarkovih prodajalnah ali gostinskih lokalih opravili nakup za 10 evrov ali več, se boste v sklopu velike nagradne igre EuroparkovJack lahko potegovali za darilne bone Desetak v skupni vrednosti 5000 evrov.

Ne zamudite festivala ugodnih nakupov in si pričarajte poletje v stilu!

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice