Napovedujemo koncertne poslastice tega konca tedna (foto: Bobo).
To so koncerti, ki jih ta konec tedna v Mariboru ne smete zamuditi!

Hiša Oz na Titovi cesti v Mariboru tudi ta konec tedna prireja izjemne koncertne večere.

Že ta petek, 18. septembra, ob 20. uri v Hišo Oz prihajajo eni in edini Psihomodo Pop! Legendarni hrvaški bend bo ob starih uspešnicah predstavil tudi nov album Digitalno nebo.

Za segrevanje ozračja pa bodo poskrbeli mariborski rokerji Social Problem.

Vstopnice so na voljo tukaj.

A to še ni vse ...

Ni počitka, ni predaje! Koncertno dogajanje se vrti naprej! Dan za Psihomodo Pop, v soboto, 19. septembra, ob 20. uri v Hišo Oz prihajajo Boštjan Velkavrh & BV Band. To bo rock'n'roll posebne vrste!

Poleg avtorskega albuma Potovanje bodo zaigrali še nekaj priredb znanih slovenskih in svetovnih glasbenih skupin in legend, ki so razvajale srca in ušesa glasbenih sladokuscev vse od leta 1965 pa do danes. Govorimo na primer o glasbenih uspešnicah The Beatles, The Rolling Stones, Erica Claptona, Joeja Cockerja, Davida Bowieja in drugih.

Z nekaj priredbami se bodo Boštjan Velkavrh & BV Band poklonili tudi prehitro preminulima prijateljema in glasbenikoma - Andreju Pintariču in Janezu Zmazku - Žanu.

Na koncertu bomo lahko slišali različne žanre, s katerimi se Boštjan poigrava s svojo skupino izvrstnih slovenskih glasbenikov, ki prav nobenega ne pustijo ravnodušnega. Predstavili pa bodo tudi novo pesem Virus na duši, ki je nastala v korona obdobju, glasbeniki pa pravijo, da je z lahkoto lahko nova kolesarska himna.

V Hiši Oz obljubljajo večer poln dobre glasbe, ljubezni in prijateljstva, hkrati pa noro zabavo.

Mimogrede ... Morda se Boštjanu in bandu pridruži še gost presenečenja.

Vstopnice so na voljo tukaj.

S spleta

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice