Vir: Planet (posnetek zaslona)
Na Planet že jutri prihaja nova epizoda šova The Real Housewives Slovenija, v katerem spremljamo tudi tri znane Mariborčanke. Tem se bo v drugem delu prislužila angleška zvezdnica svetovnega kova. Vas zanima, za koga gre?

V šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame na Planetu spremljamo blišč, glamur, pa tudi vsakdanje dinamično življenje šestih dam energičnega karakterja, za katere lahko rečemo, da so brez dlake na jeziku.

Te bodo gledalce zabavajo s kosili in večerjami v znanih restavracijah, izleti ter potovanji, poleg tega pa nam bodo dovolile tudi vpogled v njihova domovanja in garderobne omare. 

V šovu bomo spremljali življenje treh temperamentnih Štajerk in treh Ljubljančank.

Barve Maribora pa na malih ekranih predstavljajo Gordana Grandošek Whiddon, profesionalna plesalka, koreografinja ter producentka, Nika Čukur, žena reperja 6pack Čukurja in organizatorka dogodkov ter Carmen Osovnikar, poslovna ženska ter tekmovalka šova Sanjski moški.

V drugi oddaji The Real Housewives Slovenija pa bodo gledalci lahko spoznali tudi Pixie Lott, znano angleško pevko. Njen prvi album je bil leta 2009 šesti najbolj prodajan album v Veliki Britaniji, slovenskih poslušalcem pa je najbolj poznana po pesmih kot so Mama Do (Uh Oh, Uh Oh), Boys and Girls in All About Tonight.

Mariborčanka Gordana in njen partner Trent sta Pixie spoznala leta 2014, ko je bil Trent Pixijin plesni partner v šovu Strictly Come Dancing. Od takrat so zelo dobri družinski prijatelji, zaradi epidemije koronavirusa se nekaj časa niso videli.

Bo pri damah že ta teden prišlo do kratkega stika? Na skupnem izletu bo med drugim govora o stilu oblačenja, mladih moških in poroki, kjer se bodo mnenja vražjih dam precej krešala.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zikollino (nepreverjen)

Ja, potrjujem, da je znana. Jaz jo poznam.

Rola (nepreverjen)

Grdosija. Pa komu se lahko dvigne na to možačo.

Milanka1234 (nepreverjen)

Dajte te spake dol iz portala, a ni dovolj, da imamo to nesrečo, da živi v našem lepem mestu. Ne bo dovolj kesonov za plastično reciklažo...

Starejše novice