Vir: Instagram 6pack Čukur
Na letošnjem Festivalu Lent bo pet Štajercev nasmejalo publiko na dobrodelnem stand upu. A še pred tem so skupaj posneli 'štajerski komad'.

Prihodnji ponedeljek bo zbrano občinstvo na stand upu Autsajderji poskušala nasmejati zanimiva skupina rojenih in 'posvojenih' Štajercev. 

»V stand upu se bodo pomerili ponosni Štajerci: žametni glas Radia City Bor Greiner, prva šunka Pohorja Filip Flisar, bankster John Denhof, legenda Marcos Tavares in najboljši raper med keramičarji 6pack Čukur,« so zapisali v napovedniku dogodka. 

Izkupiček od vstopnic že razprodanega stand up-a gre v dobrodelne namene.

Zbrana sredstva bodo pomagala 12-letni Tinki, ki zbira denar za nov invalidski voziček. Tega potrebuje za samostojno premikanje po neutrjenem oziroma zahtevnejšem terenu in ji bo pomagalo preživljati čas na prostem s prijatelji in družino.

Nastopili v videospotu za pesem 'Klasični Štajerc'

»Medtem ko se pripravljamo na dobrodelni stand up na Festivalu Lent, smo mimogrede posneli film o Štajercih,« je na Instagramu zapisal mariborski raper 6pack Čukur. 

V videospotu za nov komad 6pack Čukurja, ki nosi naslov 'Klasični Štajerc', so zaigrali odgovorni urednik in novinar Radia City Bor Greiner, slovenski smučar prostega sloga Filip Flisar in John Denhof, predsednik uprave Nove KBM. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice