Vir: Popstars
Praznovanje jubileja ene največjih zgodb v slovenski pop kulturi se nadaljuje s Popstars United, ki so ga pevci na novo stkali iz hitov Reci, da si za, Ubila si del mene in Odpelji me.

Le deset dni po razprodanem Popstars vikendu v ljubljanski Cvetličarni in La Siesti v Markovcih, je na radijske in TV-postaje ter splet prišla prva skupna pesem glavnih junakov turnej Popstars.

Alenka, Ana, Dennis, Mark, Sebastian, Steffanio in Tinkara so kot himno svojega žlahtnega jubileja in poklon poslušalcem, ki jih spremljajo in podpirajo že dvajset let, ustvarili mash-up po zgledu tistih z vrhov svetovnih glasbenih lestvic.

V njem so nostalgične elemente, ki zbudijo mladostne spomine, spojili s sodobnimi glasbenimi trendi, se na novo vokalno prepletli ter posneli tudi nekaj novih elementov.

»Občutek je bil, kot bi bili skupaj v studiu pred nekaj tedni, ne pa da je vmes minilo več kot 15 let. Je bilo pa delo lažje, ker zdaj sami bolj vedo kaj hočejo in kako to doseči. Včasih sem bil jaz dirigent, zdaj je bilo to vse bolj sodelovanje kolegov, dobro se poznamo in delo je teklo hitreje kot včasih,« je povedal producent Zvone Tomc.

Za pesem so posneli tudi videospot. Tega so posneli na razprodanem šovu v Cvetličarni.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice