Skladba zasedbe Happy Ol' McWeasel doni v vozilih videoigre Call of Duty.

Skladba 'Danny Boy' v izvedbi folk punk rockerjev Happy Ol' McWeasel je našla svoje mesto tudi v videoigri Call of Duty.

Snovalci franšize Call of Duty so skladbo 'Danny Boy' v izvedbi Happy Ol' McWeasel pred dnevi umestili v videoigro Call of Duty: Modern Warfare II Warzone 2.0 in Warzone mobile. 

Glasbo naših Happy Ol' McWeasel bodo igralci tako lahko predvajali v svojih vozilih znotraj ene od najbolj uspešnih videoiger vseh časov z milijoni igralcev po svetu.

Pesem smo lahko slišali tudi v znani seriji

Happy Ol' McWeasel so svojo edinstveno, šus verzijo irske ponarodele skladbe 'Danny Boy' umestili na svoj prvenec 'No Offence', izdan leta 2012. 

Za Mariborčane pa pravzaprav ni prvič, da se je njihova skladba uporabila v zabavni industriji. Njihovo priredbo skladbe 'Danny Boy' so čez lužo uporabili za sountrack znane TV serije 'The Crazy Ones' z Robinom Williamsom v glavni vlogi. 

Happy Ol' McWeasel so sicer letos 17. marca obeležili 16 let in izdali nov album 'Such is Life'. 

Od takrat intenzivno koncertirajo po Sloveniji, prihajajoči konec tedna koncertirajo v Nemčiji, nato pa jih čakajo (poletni) koncerti v tujini in večinoma festivalski nastopi doma.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice