Ta konec tedna bo v mariborskem Europarku Vikend norih avantur!

Ta konec tedna bo v mariborskem Europarku Vikend norih avantur, ki prinaša nakupe po znižanih cenah.

Obiskovalce bodo v petek in soboto, 17. in 18. marca, razveseljevali izjemni popusti, nora nagradna igra ter bogata ponudba v trgovinah in lokalih nakupovalnega središča.

Za vse tiste, ki bi si radi privoščili nekaj, kar je že dolgo na seznamu želja, bosta petek in sobota idealna priložnost, da uresničijo svoje skrite želje.

V kavarnah in restavracijah bodo poskrbeli, da med raziskovanjem ponudbe ne bo zmanjkalo energije. Skodelica dobre kave ali osvežilen napitek, slasten prigrizek ali okusno kosilo – ta konec tedna bo v Europarku izbira res pestra.

Nora nagradna igra Jack

V času Vikenda norih avantur bodo obiskovalci pri nakupih nad deset evrov lahko sodelovali v nagradni igri Jack, v kateri bodo podarili darilne bone Desetak v skupni vrednosti 2500 evrov.

Obiskovalci se bodo za lepe nagrade lahko potegovali v petek, ob 17. in 19. uri, ter v soboto, ob 11., 17. in 19. uri, na osrednjem prireditvenem prostoru. Poleg mamljivih nagrad in norih popustov bo za dobro vzdušje poskrbel didžej, ki bo pričaral glasbeno kuliso.

Ta konec tedna bo v Europarku Vikend norih avantur (vir: Brief).

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice