FOTO: Jure Banfi
Včeraj je med privrženci vijoličastih završalo po informaciji, da je Josip Iličić na pragu vrnitve v Ljudski vrt. Klub vrnitve Kranjčana še ni potrdil, so pa Iličića z domiselno objavo v Maribor povabile Viole.

Čeprav so prvoligaši po desetih krogih državnega prvenstva sredi reprezentančnega premora, privrženci Maribora nestrpno čakajo na potrditev včerajšnje vesti.

Bo Josip Iličić po 12 letih igranja v italijanski Serie A znova oblekel dres Maribora? To je vprašanje, ki je včeraj po nekaj dneh zanikanja, da povratek v Sloveniji še ni realna možtnost, razburkalo domišlijo privržencev vijoličastih.

Mariborski športni direktor Marko Šuler in igralčev zastopnik Amir Ružnić sta včeraj za Sportklub zanikala, da je Iličić tik pred povratkom v Ljudski vrt, medtem pa drugi viri trdijo, da se glede tega res nekaj dogaja.

Viole z novim sporočilom svojemu ljubljencu

Josip Iličić je v štajerski prestolnici preživel vsega dva meseca, kljub temu pa je v kratkem času postal ljubljenec Ljudskega vrta, naklonjenost pa je obojestranska, kar je v preteklosti večkrat potrdil tudi nogometaš.

Štiriintridesetletni virtuoz okroglega usnja si je pred dnevi v Šiški, potem ko je konec avgusta prekinil pogodbo z Atalanto, ogledal dvoboj Brava in Maribora, že tedaj pa ga je navijaška skupina Viole z glasnimi vzkliki povabila k povratku med vijoličaste.

Viole so pred nekaj minutami postregel še z objavo na svoji Facebook strani in Iličiću v obliki plakata, ki smo jim bili pogosto priča v kavbojskih vesternih, znova sporočile, da ga želijo videti v Ljudskem vrtu.

»Išče se Josip Iličić, nazadnje viden 26. avgusta 2010 v Ljudskem vrtu. Na sebi je imel oblečen vijol'čni dres. Nagrada: Ni še konec ... šele začetek je,« piše na objavljeni grafiki.

Viole z zadnjim stavkom verjetno ciljajo na trenutni položaj na lestvici, z Iličićem pa bi Mariborčani še močnejši krenili v lov na vodilno Olimpijo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice