Slika je simbolična (foto: Instagram 2many4granny).
Vplivneža sta se podala na Kajmanske otoke, na dopust le zanju. Zbolela sta za covidom in zato obtičala v strogi karanteni, daleč stran od doma. Zdaj si želita, da bi otroci lahko prišli do njiju.

Znana Slovenka Jasna Žaler Culiberg in njen mož Miha Culiberg vodita pet podjetij, njuna Instagram profila pa navdušujeta s slikami z raznih koncev sveta.

Tudi zadnje dni lahko spremljamo fotografije s krasne Jamajke, kamor je Jasno za 40. rojstni dan peljal mož.

Vplivneža sta se odpravila na Jamajko, na oddih le zanju. Sprva sta pisala o tem, da je oddih brez otrok zelo pomembna stvar v partnerskem odnosu.

Sedaj sta zaradi pozitivnih covid testov obtičala na Kajmanskih otokih, njune Instagram objave pa te dni preplavlja njun strah in obžalovanje, da še nekaj časa ne bosta videla svojih otrok.

Potovati brez otrok

Pred dnevi sta na družinski Instagram profil objavila odgovor na kritike, da sta zakonca »egoistična, da potujeta brez otrok«.

Odgovorila sta povsem odkrito:

»Nima smisla ovinkariti, olepšavati svoje misli in prepričanja. 

Pustiti otroke v varnem zavetju, se posvetiti tisoč odstotkov en drugemu, se ljubiti trikrat na dan in klepetati, delati plane, revizije, narediti kaj norega kot v mladosti, se spočiti, naspati, spoznavati nove zanimive in uspešne ljudi, je po najinem mnenju vredno več in najbolj dragoceno darilo tudi za otroke. 

V tempu, ki ga imava, v skrbeh in odgovornostih vzgoje petih otrok, kreditov, petih firm, zaposlenih, je odklop in filanje baterij nujno, da se še najdeš, čutiš in ljubiš. In ohranjaš fizično in psihično zdravje.«

Sedaj otroke pogrešata

Dopust na Jamajki sta vplivneža načrtovala za dva tedna. Med bivanjem tam sta se odločila nekaj dni preživeti še na Kajmanskih otokih, kamor trenutno lahko vstopijo le cepljene osebe, 20 mesecev pa so bili otoki povsem zaprti za turiste.

Na Kajmanskih otokih zahtevajo opravljene covid teste na vsakih nekaj dni turističnega bivanja. Tako opisujeta, da sta po dveh dnevih na otokih, prejela pozitiven covid rezultat. Pravita, da ne trpita za niti enim simptomom bolezni.

»Po dveh tednih sva otroke začela zelo pogrešati. Ko bi se končno lahko spet videli, se je začela kalvarija,« opisuje Jasna.

Tako imata sedaj odrejeno strogo dvotedensko izolacijo na Kajmanskih otokih. Če jo kršita, ju po njihovih zakonih, čaka dve leti zapora in visoka denarna kazen.

»Najhuje je, da otrok ne moreva dobiti sem, ker necepljeni nikakor ne morejo vstopiti na Kajmanske,« sta zapisala vplivneža.

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
SLO (nepreverjen)

Pa kam te psihopata lazita v teh časih!

Tommmmmy (nepreverjen)

Vplivneža? Prvič sem slišal za oba. Na kaj pravzaprav pa vplivajo te vplivneži? Oziroma na koga?
Ubogi tisti na katere ta dva vplivasta. Ker vplivata slabo.

pohorskisvizec

Še 2 vanabi slovenca...Morda pa je kot dir 5 podj. uspešen!

Surfeiter (nepreverjen)

Ta vplivnica je stara 40? Majko mila, zgleda, kot da jim ima 70 ... vpliva le na onega poleg, ki jih kaže 55 ... jebi ga, še vedno je 15 let mlajši od nje ...

Alenkinabratovscina (nepreverjen)

Pa kaj vsak dan objavljati članke o t.i. vplivnežih. Razlozite prosim zakaj si zaslužijo takšen vzdevek. Kaj so v življenju naredili, da je to VPLIVALO na nas?? Aja, slike na Ig objavljajo in glumijo o razkošnem življenju, privat pa beda. Klasika... Prenehajte prosim prepisovati iz Instagraa, Facebooka idr. V svetu in SLO se dogaja marsikaj bolj pomembnega kot tole spakovanje.

Franc s Piramide

Jebita se!

Nanisimi (nepreverjen)

Me prav zanima kako to VPLIVA na njune zaposlene?

Ta dva (nepreverjen)

sta živ dokaz svoje zblojenosti, s katero vplivata na druge. Še sploh vesta, kaj bi rada

saynotoracism (nepreverjen)

Ma uboga pikota, wannabe vplivneža. Fact - če v času Covida potuješ, moraš sprejeti risk, da se tam okužiš in tam ostaneš dokler ne preboliš. Če jima to ni bilo jasno, ne vem kaj sta rinila nekam.

Starejše novice