FOTO: Nika Zorjan (Facebook)
Nika Zorjan uživa na zasluženem oddihu na Korčuli, kjer si je privoščila kopanje zgoraj brez.

Priljubljena Nika Zorjan se te dni predaja užitkom jadranskega morja na Korčuli, kjer pa vendarle ohranja stik s svojimi zvestimi oboževalci. Na družbenih omrežjih namreč redno deli trenutke svojih počitnic in ravno z zadnjo objavo je dvignila marsikatero obrv.

Med odkrivanjem lepot tega prekrasnega otoka v južni Dalmaciji je našla zasebni zalivček, kjer je lahko brez sramu in strahu pred radovednimi pogledi odvrgla modrček in si privoščila kopanje zgoraj brez. 

»Najboljša stvar, ki sem jo danes odkrila, je ta, da sem našla zasebni zalivček, kjer ni nikooogar in sem lahko brez problema odvrgla modrček,« je zapisala ob fotografiji, na kateri kleči oblečena le v spodnji del kopalk, svoje oprsje pa skrbno zakriva z rokami. 

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
France Korošec (nepreverjen)

Nika, nimaš druzga za delat?

mariborčanka (nepreverjen)

Vroča Nika Zorjan na dopustu odvrgla kopalke, če ne bi naredila tega je sploh ne bi opazili !!

In reply to by France Korošec (nepreverjen)

kr tak (nepreverjen)

kdo pa jo je slikal če ni nikogar?

pohorskisvizec

Kdo je Nika Zorjan...greš na Mb otok vidiš lepše, greš na morje, pa se ti zmeša!

PuklastiVanč (nepreverjen)

Nika ... moj predlog ... ne meči zizntregerja več dol ... nimaš kaj novega pokazat ... za 21. stoletje bi morda palilo, da zizntreger skineš v vesolju ... ti pa, kao, našla zaliv na BlaBla ...

Rebekayyk (nepreverjen)

Zdravo vsi ,
Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: [email protected], ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: [email protected] za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

Hvala
Rebeka

Starejše novice