Novi prostor za zabavno preživljanje prostega časa v Mariboru je končno odprl svoja vrata in navdušil obiskovalce.

WOOP! zabavno preživljanje prostega časa že peto leto zapored ponuja obiskovalcem v Ljubljani in Murski Soboti. Zdaj pa so na svoj račun končno prišli tudi prebivalci in obiskovalci Mariborske regije, kamor je WOOP! pripeljal svoji dve najbolj priljubljeni atrakciji.

WOOP! Maribor na 2000 kvadratnih metrih ponuja štiri interaktivne sobe pobega in trampolin park.

»S kombinacijo teh dveh atrakcij bomo zabavo zagotovili vsem starostnim skupinam. Trampolin park po izkušnjah najbolj razveseli otroke in mlade, sobe pobega v Mariboru pa so s kultnimi temami idealne za zabavo starejših,« pojasnjuje Miran Razoršek, direktor podjetja. 

Trampolin park kot ga v Sloveniji še ni

Trampolin park bo, podobno kot v Ljubljani, ponujal različno vrsto zabave. Trampolinsko polje, zračne blazine, igralne stene, koši za zabijanje, plezalne stene, gladiatorske igre, wipe-out in še mnoge druge atrakcije bodo poskrbele za aktivno zabavo malih in velikih obiskovalcev.

Namenjene so tako aktivnim odraslim, kot otrokom od 3. leta dalje. 

V WOOP! zagotavljajo, da v Mariboru ponujajo najmodernejši trampolin park v Sloveniji. Ta namreč skakanje združuje z digitalnim svetom in ponuja popolnoma novo obliko aktivne zabave. Digitalizirane igralne stene spremljajo gibanje skakalcev, se na njih odzivajo in skakanje dvignejo na še višji nivo.

Na ta način želijo WOOP!-ovci trampolinanje približati mladim, ki danes živijo v digitalnem svetu, razvoj gibalnih in motoričnih sposobnosti pa omogočiti vsem, ki jih zaradi razdalje ne morejo obiskati v Ljubljani. 

Pobeg iz Černobila ali beg za svobodo

Po navdušenju nad WOOP!-ovimi modernimi sobami pobega v Ljubljani in Murski Soboti, so štiri interaktivne sobe pobega pripeljali tudi v Maribor. Izbrali so kultne tematike, ki bodo zagotovo navdušile igralce.

Med igro lahko bežite iz nevarnega reaktorja jedrske elektrarne Černobil, pomagate gospodu Poirotu rešiti umor na vlaku Orient Express, preprečite jedrski napad v Beli hiši ali se borite za življenje v grozljivki po navdihu filma Žaga.

Sobe v Mariboru so namenjene starejšim obiskovalcem kot na ostalih WOOP! lokacijah. Namenjene so namreč le starejšim od 15 let.

Prijeten ambient za osvežitev

V novem zabavnem centru je na voljo tudi WOOP! bar, ki vsem igralcem in naključnim obiskovalcem nudi izvrstno ponudbo pijače in prigrizkov.

Bar s prijetnim ambientom omogoča tudi najem prostora za zaključene družbe in poslovne dogodke, ki jih lahko nadgradite z njihovimi atrakcijami in so izvrstna izbira za teambuildinge in druženja sodelavcev.

Kmalu prihaja še več zabave

WOOP! Maribor bo že kmalu bogatejši za še eno atrakcijo. V novembru bo park dopolnjen z VR igrami priznanega proizvajalca Hologate in obiskovalcem omogočil zabaven pobeg v drugo dimenzijo.

Komentarji (0)

Starejše novice