Slovenska influencerka pravi: »Z lepotnimi posegi nisem spreminjala le podobne, ampak tudi glavo.«

Ljubljančanko Ulo Šemole so eni spoznali kot članico plesne zasedbe High Heels, drugi kot Playboyevo zajčico, tretji kot influencerko na družabnih omrežjih.

Ula, ki se je leta 2017 s svojim takratnim izbrancem Luko Lahom preselila na Bali in tam ostala tudi po koncu nekajmesečne zveze, redno objavlja fotografije, na katerih s prijateljicami pozira za lastno blagovno znamko oblačil No Sugar Added Bali

Na eksotični lokaciji našla svoj pravi jaz

V nekaj letih je spremenila svoj izgled s pomočjo lepotnih posegov, kar je nekatere zmotilo do te mere, da so jo po zaprtih skupinah in celo javno na Facebooku začeli omenjati kot primer nekoga, ki je zaradi prevečih kirurških posegov izgubil svojo prikupnost in lepoto.

Zdaj se je oglasila z dolgim zapisom na svojem profilu in odkrito spregovorila o govoricah, ki se širijo o njej, lastnih strahovih in razlogih, zakaj se je odločila za spremembo videza.

Ula in nekdanji fant Luka Lah, ki ga javnost spoznala kot solastnika podjetja Majbert Pharm, ki je za Slovenijo dobavilo hitre teste. Leta 2017 sta se preselila na Bali in razšla nekaj mesecev pozneje. Foto: Facebook

Zajem zaslona njene objave na Facebooku objavljamo v celoti. 

Ula Šemole 2015 v Sloveniji in 2020 na Baliju. Foto: Facebook

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice