Ameriški gigant na področju električnih avtomobilov ponuja zaposlitev v Sloveniji.

Vodilni proizvajalec električnih avtomobilov Tesla z ekscentričnim šefom Elonom Muskom na čelu bo odprl svojo prvo prodajalno vozil v Sloveniji, kar potrjujeta dve delovni mesti, ki sta objavljeni na njihovi spletni strani.

Musk, ki se je sicer pred časom znašel pod plazom kritik zaradi odločitve, da kljub odrejeni karanteni zažene proizvodnjo v okrožju Alameda v Kaliforniji, kljubuje koronakrizi in ohranja Teslo v dobri kondiciji.

Ameriško podjetje je v lanskem letu prodalo 367.000 električnih avtomobilov in se zavihtelo na prvo mesto na področju elektroavtomobilov na svetu. Satelite Muskovega podjetja SpaceX, ki bo prvič po letu 2011 v vesolje poslalo posadko ameriških astronavtov, pa smo lahko večkrat videli tudi nad našim nebom.

Za svoje predstavništvo v Sloveniji išče Tesla kader za dve delovni mesti, za vodjo poslovalnice in svetovalca. Obe delovni mesti bosta v Ljubljani. Za prvo delovno mesto je potrebnih tri do šest let izkušenj na področju vodenja in podobnih delovnih mestih, za mesto svetovalca pa bodo v Tesli pri Slovencih iskali inovativnost, usmerjenost k kupcu in dobre prodajne ter komunikacijske veščine.

Seveda, pa je pri obeh delovnih mestih predpogoj vozniški izpit in poznavanje področja električnih avtomobilov. Zanimivo, izobrazba ni posebej predpisana.

Razpisani delovni mesti si lahko pogledate in se tudi prijavite na njiju na tej povezavi.  

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice