Cene pogonskih goriv se zopet oblikujejo prosto na trgu. Koliko bomo za liter goriva odšteli danes?

Vlada meni, da regulacija cen ni več potrebna, zato se niso odločili za podaljšanje regulacije cen 95-oktanskega bencina in dizla, ki so jo uvedli 14. marca. Z današnjim dnem se bodo tako lahko cene omenjenih naftnih derivatov ponovno oblikovale prosto na trgu. Kakšne so nove cene?

Pred podražitvami smo bili včeraj ponovno priča gneči na bencinskih črpalkah, na večini je goriva zmanjkalo, čeprav se je več bencinskih črpalk odločilo, da omejijo nakupe količin goriva.

To so nove cene

Po podatkih portala goriva.si, kjer lahko preverite aktualne cene naftnih derivatov, boste od danes naprej na MOL-u za liter bencina odšteli 1,617 evra, za liter dizla 1,816 evra. Na Petrolovih bencinskih črpalkah bo za liter bencina potrebno plačati 1,617 evra, za liter dizla pa 1,817 evra. Na OMV bencinskih črpalkah boste za liter bencina odšteli 1,619 evra, za liter dizla pa 1,824 evrov. 

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
JON (nepreverjen)

In jajo se zopet poslavlja v svojem stilu. Ogromno sovraštva in maščevanja. Namerno ni hotel podaljšati nižje cene za bencin. V tem primeru kaznuje tudi tiste, ki so mu na volitvah dali svoj glas. Takšne psihopate pa Slovenija zagotovo ne potrebuje.

Marina Rose (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Pozdravljeni
Moje ime je Curman Ksenija, stara 70 let in sem trenutno bolna in glede na starost in trenutno zdravstveno stanje želim podariti svoje premoženje. Imam veliko vsoto 600.000 evrov, ki bi vam jo rad dal na razpolago z donacijo, da bi lahko opravljali dela dobre volje.
Elektronski naslov: [email protected]

Prosim odgovori mi

dd (nepreverjen)

pravilno začnite hodit peš na kratke razdalje na razdalje preko 1 km pa z avtobusom, dovolj je tega da ma vsaka družina 3 avtomobile in se do trogine oddaljene 300m vozijo z avteki, upam na še veliko višje podražitve da bo avtomobil postal luksuz in ne vsakdanja obsesija

Mestjanar (nepreverjen)

Prihaja svoboda! Naj bo tako za vse. Juhuhu, juhuhu, "egalite" je tu! Vsi revni, vsi enaki! Razen elite, se razume katere. Tu je še malček CD z loparčki iz LJ, drugje po "Sloviniji" je tako ni. Aja, pa sindikati JS, pa ves JS, pa NVO (tisti "naši", se ve, ta drugi pač ne), samozap. v kulturi (umetniška elita ala Čordić fuuuul dost). In še najbolj zaslužni, "zakulisni vzporedniki", ti pa si bodo lahko postregli kar sami. Dobiti pa morajo še za nazaj, saj so bili prejšnji 2 l. odrinjeni od korita. Uh, vzdržimo še ta mesec in nekaj potem bo pa pijanski pir, plenjenje in razvrat, rajo pa ko je...

ovca! (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

ha prhaja svoboda
mesec dni nazaj na radiu kitajska propaganda, kitajska pop muzika,
demostrante majo likvidacijsko vozilo,injekcija, nacisti so meli gasifajer!
malo levi so na zunaj kilavi, notri pa nic nega!

Starejše novice