Znani so sveži podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so v včeraj, 10. novembra, opravili 7515 testiranj na koronavirus in potrdili 2217 novih okužb, delež pozitivnih je bil 29,50 odstotka vseh testiranih.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 48.924.

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih 1084 okužb ob 4457 opravljenih testih, delež pozitivnih testov je znašal 24,32 odstotka.

Včeraj zabeležili kar 40 smrtnih primerov

Včeraj je umrlo kar 40 oseb, okuženih s koronavirusom. Skupno število vseh smrtnih žrtev je 645. 

V slovenskih bolnišnicah se je včeraj zdravilo 1192 pacientov, okuženih s koronavirusom. Od tega jih je bilo 202 na intenzivni negi.

Iz bolnišnice so odpustili 96 bolnikov, ki so preboleli okužbo s koronavirusom.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Voznik (nepreverjen)

Samo budale se v to verjamejo

dd (nepreverjen)

VČERAJ SO HOTELI ZAPRETI DRŽAVO IN SEDAJ SO RABLI RAZLOG ZA TO, IN GLEJ GA ZLOMKA KAR ČEZ NOČ NEPOJASNJEN SUNKOVIT PORAST "OKUŽENIH" IN "UMRLIH" OD NIKODER KLJUB VSEM UKREPOM HAHAHAHAHAHA KAKO PREDVIDLJIVO, BREZ SKRBI TAKŠNI PROTESTI KOT PREJŠNI ČETRTEK BOJO V NASLEDNJIH MESECIH STALNICA PO VSEM SVETU, SAMO POMNOŽITE ŠTEVILKO PROTESTNIKOV Z DVAJSET, PA VERJETNO SE NE BO VEČ UPORABLJALO ZGOLJ GUMIJASTE NABOJE.

dd (nepreverjen)

HOČEJO UVEST 24 URNO POLICIJSKO URO DA PREPREČIJO VSE MOREBITNE PROTESTE PROTI KORONA DIKTATURI, ZATO MORAJO SEDAJ PRIKAZAT VELIKO SMRTONOSTNOST TEGA KAŠLJA, SIMPL KOT PASULJ IN KRISTALNO JASNO, SAMO DEBILNE OVČICE ŠE NISO SPREGLEDALI, PA IDITE JANUARJA STAT V VRSTO DA VAS BOJO ČIPIRALI S SUMLJIVIM CEPIVOM ZMEŠANIM SKUPAJ V 3 MESECIH MEDTEM KO OSTALA CEPIVA TRAJAJO 10 LET DA JIH IZDELAJO

Ragnar The King (nepreverjen)

Majmuni lažnivci!!

Default (nepreverjen)

40 pa ves da ja

marko1256 (nepreverjen)

85 procentov okuzenih je iz domov starejših

Starejše novice