Z Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 24. januarja, opravili 2734 testiranj na koronavirus in potrdili 293 novih okužb, gre za 10,7-odstotni delež.

Opravljenih je bilo 1293 PCR testov, od katerih je bilo 264 pozitivnih, delež pozitivnih pa je bil pri tem 20,4 odstoten. Opravljenih je bilo tudi 1441 hitrih antigenskih testov, od katerih je bilo pozitivnih 29, gre za 2-odstotni delež pozitivnih testov.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 159.343.

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih 537 okužb ob 2975 testiranj opravljenih testih, šlo je za 18,1-odstotni delež.

Iz bolnišnic odpustili 33 bolnikov

Včeraj je umrlo 19 oseb, okuženih s koronavirusom. Skupno število vseh smrtnih žrtev je 3379. 

V slovenskih bolnišnicah se je včeraj zdravilo 1173 pacientov, okuženih s koronavirusom. Od tega je bilo 192 pacientov na intenzivni negi.

Iz bolnišnic so odpustili 33 bolnikov, ki so preboleli okužbo s koronavirusom.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Včeraj 2140 pcr testov in 31 smrti, danes 1293 pcr testov in 19 smrti....pa kak dokaz še debilne ovčke rabite, da vas NATEGUJEJO IN JEBEJO V GLAVO??? Očitno ti pcr test povzročI smrt hahaha, SPET je število smrti sorazmerno s številom pozitivnih, torej je TO DOKAZ da ljudje umirajo od ostalih stvari ampak jih bo toliko "umrlo s covidom" kolikom jim bojo pač uspeli prikazat pozitiven test na prehlad...zdaj pa BEEEE, STAT V VRSTO NA TEST, PA ČIPIRAT SE HITRO, NOV SEV Z 100% SMRTNOSTJO JE MED NAMI

SLO (nepreverjen)

Zopet bo treba tableto vzet!

In reply to by dd (nepreverjen)

dd (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

spet si davaš sam pluse z brisanjem kukijev da dobiš v 2 minutah po komentarju 3 pluse, debilčina ??

In reply to by SLO (nepreverjen)

SLO (nepreverjen)

Ti si resnično bolan do skrajnosti. Ničesar ne razumeš kaj se dogaja okoli tebe. Čez pol ure nam poteče pavza in po vsej verjetnosti dobiš kar nekaj minusov za tvoje vsakodnevne blodnje! Prav te opazujemo: vstajaš se zmeraj po 11 uri in potem svinjariš po info Maribor! Daj spravi se že enkrat k sebi pa za začetek si najdi neko službo. Dovolj je življenja na tuj račun!

In reply to by dd (nepreverjen)

dd (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ob 11 je vselej novica o okuženih in zato komentiram takrat, kaj pa naj komentiram, a "Ne spreglejte! Kako se lotimo peke kruha z drožmi"? Sicer pa dajte 100 minusov, vi plačani reveži na UKC niste mnenje splošnega prebivalstva, ki se glasi da je vse skupaj NATEG, zdaj pa lažite še dalje kako ste preobremejeni, zavračajte ostale paciente z resnimi stanji ki niso covid ker od tega pač ni denarja, vsakemu pacientu pa prikažite pozitiven bris da dobite 8000€ od evropske unije za vsakega "covid" pacienta, zraven pa si izplačujte še mastne covid dodatke za "delo v nevarnih razmerah", pičke prodane, brez skrbi tudi za vas bo obstajala božja šiba ko pride do masovne ljudske revolucije, in ne zgolj za prodane politike ki izpolnijo vse kar WHO ukaže, njih pa tako direktno financira in kontrolira svetovna elita.

In reply to by SLO (nepreverjen)

Rola (nepreverjen)

Ha, ha, ha, ha, he, he, he, he, ho, ho, ho,...
Potrebno bi bilo poklicati ustrezne službe, da ti pomagajo.

In reply to by dd (nepreverjen)

Starejše novice