Številne občine po Sloveniji tudi letos sofinancirajo nakup in vgradnjo malih hišnih čistilnih naprav. Sofinanciranje je povečini časovno omejeno in ga lahko izkoristite do konca leta oz. do porabe sredstev.

Preverite seznam občin in izkoristite subvencijo

•    Občini Destrnik in Cerkvenjak: višina subvencije do 50 % investicije.
•    Občina Cirkulane: sofinanciranje do 50% upravičenih stroškov za postavitev male komunalne čistilne naprave oz. največ 350 € na PE.
•    Občine Hoče – Slivnica, Sveta Trojica v Sl. Goricah, Rače - Fram in Poljčane: subvencija za malo čistilno napravo znaša do 50 % upravičenih stroškov oz. največ 1.000 EUR pri zamenjavi obstoječe greznice z malo komunalno čistilno napravo ali pri novo gradnji stanovanjske stavbe.
•    Občina Lenart sofinancira malo komunalno čistilno napravo v višini 500 € na stanovanjsko hišo.
•    Največjo subvencijo imajo v občini Majšperk: pri nakupu male čistilne naprave vam prispevajo 1200 EUR oziroma do 80 % upravičenih stroškov.
•    Občina Pesnica: višina upravičenih stroškov subvencioniranja znaša do 50 % upravičenih stroškov za postavitev male komunalne čistilne naprave oziroma največ 1.200 EUR pri zamenjavi obstoječe greznice z malo komunalno čistilno napravo.
•    Občina Sv. Andraž v Slovenskih goricah: višina subvencije do 1.200 EUR na gospodinjstvo.
•    Občini Žetale in Zavrč: občanom pomagata pri nakupu male komunalne čistilne naprave z do 50 % oz. do 1.400 EUR upravičenih stroškov na stanovanjski objekt.
•    Občina Podlehnik: višina subvencije do 80 % oziroma največ 1.600 €.
•    Občini Makole in Ormož: upravičencem dodelijo finančna sredstva v višini do 1.000 EUR na gospodinjstvo.
•    V občini Oplotnica sofinancirajo 200 € na osebo.
•    Občina Selnica ob Dravi: sofinanciranje do višine 50 % upravičenih stroškov investicije oz. največ 700 € za objekt.
•    Občina Slovenska Bistrica: prispeva 800 EUR za posamezni objekt ali do 50% stroškov.
•    Občina Sveta Ana: višina subvencije znaša do 49 % investicije nakupa čistilne naprave.
•    Občini Sveti Tomaž in Sveti Jurij ob Ščavnici: subvencija za vsako malo kominalno čistilno napravo 30 % investicije (nakup, montaža in prvi zagon), vendar največ 800 EUR za posamezni stanovanjski objekt. 

AKCIJA: Roto ugodneje za Štajerce

Slovenski proizvajalec čistilnih naprav ROTO iz Murske Sobote vam v mesecu oktobru nudi 500 evrov popusta na vse čistilne naprave. Strošek nakupa visoko kakovostne SBR čistilne naprave za 2 osebi s prevozom, zagonom, subvencijo in 500 evrov akcijskega ROTO popusta znaša le 429,81 evrov. V akciji so tudi ostale ROTO čistilne naprave za 4, 6 in 8 oseb. Roto lahko poskrbi tudi za vzdrževanje in servis vaše čistilne naprave, saj gre za priznano domače podjetje v vaši neposredni bližini.

Izkoristite akcijo in pokličite ROTO še danes na 080 22 52 ali obiščite www.rotoECO.eu

Z ROTO čistilno napravo je zadovoljna tudi znana Slovenka Saša Einsiedler. Poglejte kako je odločitev za ROTO čistilno napravo vsej družini spremenila življenje na bolje.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Micheal Benson (nepreverjen)

Če želite vnesti pravilno sam, sem Michael Benson zasebni posojilodajalec, sem dal minimalno posojilo v višini 5.000 € EUR ali protivrednost v drugih valutah za vsak znesek posojila obrestni meri v višini 3%, to je finančna priložnost za vaš vrata, hitro dobite posojilo za leto 2018. Obstaja toliko ljudi od iščejo finančne možnosti ali pomoč za vogalom in v mestih, in še vedno ne morejo dobiti enega, ampak tukaj je. Možnosti financiranja na vašem pragu in kot taki si ne morete zamuditi te priložnosti. Ta storitev je narejen za ljudi, podjetij, podjetnikov in žensk ter razpoložljivosti koli znesek, ki ga želite za več informacij. Pišite nam po elektronski pošti: [email protected]
Obrazec za posojilo in ga vrnite.

Polno ime .................

Zasebna telefonska številka ................

Država ..................

Naslov ...............

Država ...............

Leta ..............

Prijavili ste se prej ali ne. .............

Država ..............

Znesek zahtevanega posojila. ..................

Obdobje posojila ...............

Poklic .................

Mesečni dohodek .....................

V priznanje teh podatkov, bomo poslali našo pogodbo z načrtom odplačevanja, in če se strinjate s pogoji, ki jih lahko dobite posojilo po odobritvi, odvisno od resnosti, nujnosti in zaupanja, ki jih imamo za vas.
Čakam vaš hiter odziv.

S spoštovanjem,

Micheal Benson

Mario Genaro (nepreverjen)

Pozdravljeni, jaz sem Mario Genaro Copa Conda, akreditirani posojilodajalec in nudim posojila vsem ljudem, od katerih potrebujete posojilo iz katerega koli razloga, kot so osebna posojila, komercialna posojila, posojila za širitev, začetna posojila, posojila za izobraževanje. Konsolidacija dolga? Nobena vrsta kredita se ne bo spremenila z nami, da bi dobili več informacij, nam pišite na: [email protected]

Starejše novice