Telekom Slovenije kot edini slovenski operater naročnikom izbranih paketov po novem omogoča deljenje neporabljenih podatkov z drugimi uporabniki.

Naročniki, tako zasebni kot poslovni, lahko drugemu uporabniku hkrati prenesejo 1 GB, 5 GB, 10 GB ali 20 GB, in sicer tudi večkrat v mesecu, če jim to dopušča stanje prenosa podatkov, poroča STA. 

Kot so zapisali v Telekomu, lahko naročniki gigabajte oziroma podatke, ki jih ne potrebujejo, podarijo drugim, edini pogoj je, da je prejemnik naročnik mobilnih storitev Telekoma Slovenije ali uporabnik predplačniških mobilnih storitev Mobi. Uporabnik lahko dodatne gigabajte porabi v mesecu, v katerem jih je prejel.

Storitev je na voljo brezplačno

Prenos gigabajtov je mogoč za količine, ki so v paketu na voljo v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Naročniki podatke podarijo s sporočilom SMS, storitev pa je na voljo brezplačno.

Podatke lahko delijo naročniki z določenimi paketi naj, doma, dostopni, neodvisni, platinum, za dva, vse dobro, gluhi A, modri, modri domači, modri net, modri plus, modri svet, modri poslovni paket, enostavni poslovni paket ter premium poslovni paket, poroča STA. 

Ti naročniki lahko podatke tudi prejmejo, poleg njih pa še naročniki paketov SOS-plus, osnovni paket, enotni paket, družinski bonus ter poslovni paket mobitel in internet.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice