Foto: Jure Banfi
Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 29. novembra, opravili 6287 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 2482 novih okužb, gre za 39,5-odstotni delež okužb. 

Opravljenih je bilo tudi 92.718 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Za primerjavo: Dan prej so ob 2226 PCR testiranjih potrdili 1034 novih okužb. Šlo je za 43,4-odstotni delež. 

V Sloveniji je trenutno 37.136 aktivnih primerov okužb.

Hospitaliziranih 1128 oseb

Trenutno je po podatkih Covid-19 Sledilnika v bolnišnicah hospitaliziranih 1128 covidnih bolnikov, od tega je 280 pacientov na intenzivni negi. 

V Sloveniji smo včeraj zabeležili 16 smrtnih žrtev s koronavirusom. Skupno je po podatkih Covid-19 Sledilnika umrlo 5224 oseb.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

VSAK DAN DO FEBRUARJA BO NAKLJUČNO ŠTEVILO POZITIVNIH TESTOV MED 35% IN 45%, NEHAJTE POROČAT O ŠTEVILKAH KRETENI

prerok (nepreverjen)

Ko se bodo " cepci" začeli cepit bo procent okužb padel, prosim pomagajte jim , da pridejo k Pameti, saj niso krivi, da so tupi !!!!

dd (nepreverjen)

GONI SE MAJMUNSKI KRETEN, RAVNOKAR SO REKLI DA CEPIVA NE POMAGAJO PROTI NOVEMU SEVU KI GA JE LANSIRALA ELITA, ZDAJ PA BOSTE ŠPRICOFILI MORALI POČAKAT 6 MESECEV DA PRILAGODIJO CEPIVA POTEM PA PO NOV ŠUS ŠE TRIKRAT ALI ŠTIRIKRAT KRETENČEK, NA SREČO VAS JE ŠPRICOFILOV KI ŠE KAR NISTE UGOTOVILI DA GRE ZA NATEG IN BOSTE DEJANSKO HODLI PO ČETRTI ODMEREK TAKO MALO DA NISTE VREDNI OMEMBNE, MANJ KOT 15% POPULACIJE

In reply to by prerok (nepreverjen)

SLO (nepreverjen)

Idiot preberi si eden članek višje!

In reply to by prerok (nepreverjen)

Starejše novice