Foto: Teta Frida
V petek, 8. maja, ob otvoritvi novega najsodobnejšega nakupovalnega središča Aleja Ljubljana, je svoja vrata odprla tudi prva čokoladna kavarna Teta Frida v Ljubljani.

Ljubljanska je že šesta Fridina kavarna v Sloveniji, ki sledi konceptu 100-odstotno naravnih slaščic, sladoledov in čokoladnih kreacij.

V ponedeljek, 18. maja, bo kavarna zaživela v celoti, kar pomeni, da bodo gostje lahko uživali tudi v notranjih prostorih zanimivega ambienta kavarne in ne samo na zunanji terasi, ki je bila za obiskovalce odprta ob otvoritvi.

Čokoladno kavarno Teta Frida boste našli tudi v Mariboru in Limbušu, kjer sta tudi njeni Čokoladna manufaktura in Čokoladna vasica. Preostale kavarne so še v Celju, Kopru in na Ptuju.

Foto: Teta Frida
Foto: Teta Frida

Čisto nova čokoladna kavarna Teta Frida Aleja Ljubljana ima sicer čudovito teraso, ki ponuja prijeten razgled ob Fridinih najboljših torticah, sladoledu ali okusni kavici.

Obiskovalci konceptualne čokoladne kavarne lahko izbirajo med več kot štiridesetimi svežimi in popolnoma naravnimi sladicami ter več kot tridesetimi različnimi vrstami 100-odstotno naravnega sladoleda.

Tudi čokoladni kotiček Tete Fride, ki v vsaki Fridini kavarni dopolnjuje sladki naravni program za čokoholike, ponuja več kot 100 različnih čokoladnih unikatnih daril; med njimi so izpostavljeni tudi mednarodno nagrajeni izdelki. Naravne sladke kreacije so premium kakovosti, nastajajo v lastni tehnološko vrhunski proizvodnji, po najvišjih standardih in v skladu z najnovejšimi trendi.
 

Foto: Teta Frida

Sonce nas vztrajno vabi na terase, z njim pa prihaja tudi sezona sladoleda! Teta Frida je zavezana samo popolnoma naravnim sestavinam, tako so tudi njeni sladoledi 100-odstotno naravni in ne vsebujejo umetnih barvil, arom, konzervansov ali drugih dodatkov za mazavost, zračnost in obstojnost, so pa tudi brez transmaščob.

Svoj najljubši sladoled pa si lahko privoščijo tudi navdušenci linije Fit Frida, ki skrbi za brezgrešno sladkanje – gre namreč za linijo funkcionalnih sladic, ki je zasnovana po najnovejših odkritjih s področja uravnotežene prehrane, zato je brez dodanega sladkorja, moke in slabih maščob.

Preizkusite popolnoma naravne proteinske sladolede, ki so novost linije Fit Frida.

Foto: Teta Frida
Foto: Teta Frida
Foto: Teta Frida

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice