Ob avtocestnem izvozu za Žalec je podjetnik Enes Draganović postavil kar 25 metrov visok steber s slovensko zastavo. Gre za domnevno največjo zastavo ob avtocestnem križu.

Podjetnik Enes Draganović je idejo dobil ob potovanjih po Združenih državah Amerike, kjer po njegovih besedah zastave plapolajo skoraj na vsakem koraku.

Vse pogosteje tako velike zastave izobežajo tudi širom Evrope, so nam povedali šoferji tovornjakov na bližnjem avtocestnem počivališču.

Velika slovenska zastava stoji tik ob voznem pasu iz smeri Ljubljane proti Celju, a jo boste brez težav videli tudi, če se boste vozili proti Ljubljani.

Steber je visok 25 metrov, zastava pa dolga devet in široka 4,5 metrov

Visok steber in zastavo je včeraj pozno popoldne nekaj metrov od avtocestne protihrupne ograje s pomočjo avtodvigala postavil žalski podjetnik, ki je med drugim tudi lastnik bližnjega hotela.

V prihodnjih dneh naj bi uredili še okolico novega stebra in celo vgradili mehanizem za dvigovanje in spuščanje zastave.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
JohnRambo (nepreverjen)

prekršek je izobešanje ob nepraznikih

Katja7 (nepreverjen)

@johnrambo,ti si idiot.Resno.Vecjega kretenizma ne bi mogel napisat.
Je pa pohvale vredno,da se je vsaj nekdo spomnil,da izobesi slovensko zastavo.Bravo,se vec takih lepih trenutkov.Je pa ironija,da clovek juznih korenin naredi kaj takega.Kapo dol.Vcasih imajo neslovenci vec spostovanja do drzave,v kateri zivijo kot pa mi Slovenci.

tanja flaškon (nepreverjen)

sereš ko vidra

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Danvid (nepreverjen)

Tu nimaš biti kaj ponosen"na koga "na svojo državo, na vlado? Na tridnevno vojno? Na politike, ki so pokradli več milijard?, ha, ha, Slovenija nima zgodovine'
Ljudje ne morajo biti ponosni na nekaj, kar samo jemlje.

ppppggg (nepreverjen)

car

kapo dol

Starejše novice