Priljubljena kulinarična tržnica Odprta kuhna se je po poletnem premoru te dni ponovno odpravila na potepanja po Sloveniji.

Do sredine oktobra jo tako čakajo gostovanja v kar petih slovenskih mestih. Med gostovanji bo vsak sončni petek vse do 25. oktobra navduševala tudi obiskovalce na Pogačarjevem trgu v Ljubljani, kjer bo od tega petka dalje odprta uro manj, in sicer do 21 ure.

»Na vrhuncu poletne sezone tudi mi nekoliko upočasnimo motorje, poleg tega je veliko ljudi v tem obdobju na dopustih, zato julija in avgusta gostovanj nimamo, a vse nadoknadimo jeseni, ko se z našo kulinarično karavano ponovno odpravimo na intenzivno turnejo,« je razložila Alma Kochavy, soustanoviteljica Odprte kuhne.

V Celju se bodo Odprte kuhne razveselili v soboto, 5. oktobra. Na Mestni tržnici Celje in na Savinovi ulici bodo od 10. do 20. ure žejo in lakoto odganjali ponudniki domačih in tujih dobrot, bi kdo v Savinjski dolini in širše ta dan kuhal doma.

Jesensko turnejo po Sloveniji bo Odprta kuhna zaključila na Ptuju, kjer se bo na Mestnem trgu jedlo in pilo v soboto, 19. oktobra, od 10. do 21. ure. Ponudba bo tedaj verjetno že precej jesensko obarvana, kar velja tudi za veliki finale sezone, ki se bo za letos predvidoma zaključila v petek, 25. oktobra, na Pogačarjevem trgu v Ljubljani.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice