Frizer Marko Hriberšek je svoje lasne mojstrovine ustvarjal ob Aljaževem stolpu, družbo sta mu delala Poskočni muzikant Dejan Krajnc in njun prijatelj.

Marko Hriberšek priznava, da ima rad izzive. Obožuje nenavadne kraje, kjer lahko zavihti svoje škarje. Striženje na najvišji slovenski gori je postal že njegov tradicionalni podvig, ki je včeraj potekal že petič.

Družbo sta mu delala glasbenik Dejan Krajnc in njun prijatelj. Spomnimo, Dejan se je lani poslovil od svojih las, ki so bili njegov zaščitni znak. Kar nekaj časa je bil prepoznan po visoki, 20-centimetrski irokezi.

Nepojmljiv dogodek

»Striženje na vrhu Triglava je nepojmljiv dogodek. Sploh letošnji je bil še toliko bolj poseben, ker se je vreme zelo poslabšalo. Na vrhu so bile le štiri stopinje in so mi prsti med striženjem skoraj pozebli. Kljub razmeram sem postrigel oba prijatelja, priznam pa, da nisem strigel sam, saj mi je pri oblikovanju frizure pomagal tudi veter,« se je ob sestopu s Triglava pošalil energični frizer.

Nad izkušnjo je bil navdušen tudi Dejan Krajnc, ki si bo dogodek zagotovo dobro zapomnil, saj je bil na Triglavu prvič, prav tako tudi njun prijatelj. »Bilo je zelo zanimivo. Ob treh zjutraj smo vstali in štartali s Pokljuke. Hoja je bila zame zelo naporna. Na vrhu sem bil krščen, obrit, polakiran, tudi irokezo mi je naredil, nato pa se je vreme še poslabšalo in smo se odpravili nazaj,« je povzel glasbenik.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zikollino (nepreverjen)

Izziv ... podvig ... friziranje na Triglavu ... kakšne besede! Kaj je potem, ko na Triglav pride recimo magister ekonomskih znanosti ... frizera glupega 'ubije'!

Dragan Krstić (nepreverjen)

To je pa še večji športi uspeh kot pa Pogačarjeva zmaga na Touru. Povzpeti se na Triglav in še ostriči človeka na razredčenem zraku je nekaj enkratnega. Bravo. Imamo nove junake.

Katja7 (nepreverjen)

Žalostno,kaksne plitke fore uporabljajo nekateri,samo da vzbudijo pozornost.Bi bil skrajni čas,da začnemo cenit svoj narod in slovenstvo.Ta poskočni idiot pa naj svoje "attention whore" trenutke izživi na bolj primernem mestu.V čem je sploh poanta take "akcije"?Za kozlat.Dobesedno.Od idiotskega poskočneža in frizerja,do doječe bolnice psa.Kam smo prišli?

Starejše novice