Ikea začenja z množičnim zaposlovanjem. Razpisanih je več kot 300 delovnih mest.

Družba Ikea, vodilni svetovni trgovec s pohištvom za dom, z objavo razpisov za več kot 300 delovnih mest za svojo bodočo trgovino v Ljubljani, danes začenja z množičnim zaposlovanjem v Sloveniji.

Vse bodoče sodelavce vabijo, da se na različne položaje na področju prodaje, logistike, odnosov s kupci in podpore kupcem, prehrane, restavracije in drugih oddelkov, prijavijo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com in svetovne spletne strani Ikea.

»Veseli smo, da lahko kandidatom, ki se zanimajo za zaposlitev pri nas, ponudimo neomejene priložnosti v globalnem podjetju,« pravi Cas Lachaert, vodja trga v družbi Ikea Slovenija, in dodaja: »To je izjemen čas, da se pridružite družbi Ikea saj si želimo postati kupcem še bolj prijazni in cenovno dostopni več ljudem, ob tem pa svojim sodelavcem omogočiti, da v življenju počnejo tisto, kar jih osrečuje in jim prinaša uspeh.«

Vsi razpisi za prosta delovna mesta bodo odprti do konca septembra. Nato bodo v oktobru sledili razgovori in ocenjevanje prijavljenih kandidatov. Pri tem bodo v družbi Ikea poskrbeli, da bodo vsi lokalni in mednarodni predpisi glede covid-19 vedno v celoti upoštevani.

Kot poudarjajo v družbi Ikea, iščejo sodelavce iz najrazličnejših okolij, hkrati pa izbirajo tiste, ki verjamejo v vrednote podjetja, kot so pripadnost, enostavnost, stroškovna zavest ter skrb za ljudi in planet. Hkrati iščejo sodelavce, ki bodo z močno strastjo do notranjega opremljanja dodali svoj delež k ustvarjanju Ikea kulture.

Še posebej spodbujajo prijave raznolikih kandidatov, ne glede na njihovo starost, spol, spolno usmerjenost ali katero koli drugo obliko identitete. Švedski trgovec sledi smernicam družini prijaznega podjetja in vsem sodelavcem nudi različne ugodnosti, vključno z dodatnim zdravstvenim zavarovanjem in zasebnim pokojninskim zavarovanjem.

Trgovina, ki trenutno nastaja v nakupovalnem središču BTC City v Ljubljani, bo prva Ikea trgovina v Sloveniji.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice