Ne spreglejte! Na voljo so številna zanimiva prosta delovna mesta.

Že smo globoko zakorakali v november, vi pa iščete spremembo v karierni poti ali iščete novo službo? Izbrskali smo nekaj zanimivih podjetij, ki iščejo nove sodelavce.

Kuhar »a la card«

Radi ustvarjate v kuhinji in z veseljem pripravljate okusne jedi? Želite postati del uspešnega mednarodnega podjetja in obenem preizkušati nove kulinarične specialitete? Podjetje, ki razvija, upravlja in ponuja pestro paleto storitev za izboljšanje kakovosti življenja strank in gostov, v svoj kolektiv vabi kandidate za zasedbo delovnega mesta kuhar ali kuharica. Več tukaj.

Pošta Slovenije išče pismonoše 

Od pismonoša se pričakuje, da ima dobre komunikacijske sposobnosti, saj opravi prvi stik s stranko ter s svojim odnosom do stranke predstavlja Pošto Slovenije, družbo kot celoto. Njegov odnos do strank in poznavanje vseh vrst storitev so ključnega pomena za družbo.

Delo pismonoša predstavlja neposredno odgovornost za kakovost opravljenih storitev, prav tako pa v širino njegovega dela spada tudi delo z gotovino, vrednostnimi papirji in drugimi plačilnimi sredstvi. Več informacij o zaposlitvi tukaj.

Strokovni sodelavec

Z visokošolsko izobrazbo s področja ekonomije lahko v Zdravstvenem domu Ljutomer prevzamete vodenje glavne knjige in evidenc. Potrebovali boste vsaj leto dni delovnih izkušenj.

Varnostni inženir

Za varnost lahko poskrbite v Termah 3000, kjer so vam med drugim pripravljeni zaupati izdelavo navodil za varno delo in ocene tveganja.

Delo v Statističnem uradu Republike Slovenije

Se znajdete s številka in interpretacijo različnih podatkov? Priložnost vas čaka v Statističnem uradu Republike Slovenije. Okrepitve iščejo tako v Oddelku za strukturne in globalne poslovne statistike kot v Oddelku za statistiko dela.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kaj pa plače? (nepreverjen)

Starejše novice