Posodobljena Nokia 3310 bo že kmalu na slovenskih policah. Zahvaljujoč svoji praktičnosti in zavidljivi dobi baterije bo nedvomno pravi hit.

Kmalu se bo posodobljena Nokia 3310 tudi v Sloveniji prikradla na police med mnogo večje mobilne naprave. Za kultno Nokio je po pisanju Žurnala že precej zanimanja med domačimi mobilnimi operaterji, a nihče še ne zna povedati, kdaj jo lahko prvič pričakujemo na našem trgu.

Zanjo bomo odšteli 49 evrov

Za novo Nokio 3310 v malce posodobljeni opravi z 2,4-inčnim barvnim zaslonom in 120 piksli bomo odšteli le 49 evrov. Novost telefona je tudi dodana kamera oziroma fotoaparat z 2,4 megapiksli in bliskavico, ki služi tudi kot svetilka. Sicer pa takšne fotografije zadostujejo potrebam povprečnega “fotografa”, ki ne pogreša pretirano kvalitetnih fotografij. Sicer pa ni opaznih razlik med višino nove Nokie 3310 v primerjavi s predhodnico, je pa zato nova različica precej tanjša.

Ista priljubljena igra in zelo vzdržljiva baterija

V telefonu lahko pričakujemo tudi igro Kače, ki so jo nekdaj skoraj obsesivno igrali vsi imetniki stare Nokie 3310. A največja posebnost, sploh v današnjem času, ko si baterije polnimo skoraj vsak dan, je izjemno vzdržljiva baterija nove Nokie 3310. Čas pogovora je omejen na 22 ur, sicer pa naj nas baterija ne bi pustila na cedilu kar ves mesec. Za primerjavo: stara Nokia 3310 je bila omejena na le 4,5 ur pogovora. 

Kdo ve, morda pa bodo ljudje ponovno ugotovili, od kod tolikšen sloves stare Nokie 3310 navkljub starodobnim tipkam, ki navsezadnje vsekakor odtehtajo baterijo, ki zdrži kar ves mesec!

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice