Vir: Facebook, Eva Erjavec.
Eva Erjavec se je novembra lani poročila z milijonarjem Andrejem Marčičem, s katerim pričakujeta otroka.

Politik Karl Erjavec se je v preteklem letu vrnil na politični parket, novembra je svojo hči Evo pospremil do oltarja, sedaj pa ga čaka nova vloga v življenju. Postal bo namreč dedek. 

Kljub precejšnji razliki v letih ljubezen med Evo in njenim izbrancem več kot očitno cveti. V zakonski jarem je Eva namreč skočila s skoraj 27 let starejšim moškim.

Eva bo mamica postala prvič, Marčič pa se vloge očeta veseli že tretjič. 

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zdravko Lajh (nepreverjen)

Pa koga sploh še zanima ta žalostni klovn? Dajte nam že mir s tem shitmixerjem ..

Default (nepreverjen)

Kuhc gleda ehjavce

dragan krstic (nepreverjen)

Kohl, tebi in nasemu dragemu Frančeku Jursi se Emil Milan Cvikl prisrčno zahvaljuje da je Desus odsel v opozicijo. Se posebej se gospod Cvikl priporoča Frančeku da glasujete zanj kot bodočega predsednika vlade če pade Jansa.Kohl nabavi si velik robec da se bos pod nosom obrisal za to funkcijo.Franček tebe pa tako boli k...c za Desus saj gres v zasluzen penzijon.

nevenneven (nepreverjen)

seveda tudi njej dišijo samo MILIJONČKI, ne pa starček ...... kaj bo pa čez 7 let, če slučajno ne bo več denarja, bo on samo 60 letnik.

penzioner (nepreverjen)

sem gledal malo slike na njenem profilu.... Večje samovšečnice še nisem videl... Vsa preponosna na samo sebe v prelepih dragih oblačilih... Ja s polno ritjo je lahko srat.. jaz bi tudi če bi imel starega, ki krade nam davkoplačevalcem denar bi tudi hodil po tenerifih kakor ona...takšna lepotica lahko zapelje vsakega dedca, samo nismo vsi MILIJONARI, kaj bo pa, ko bo on ..... ubogi starček, kot mi.

dragan krstic (nepreverjen)

No ja, Teneriffe niso kaksna draga turistična destinacija. 3* hotel, samo spanje in z letalskim prevozom, 7 dni se konec novembra in decembru dobi ze za cca 250 do 300€. Seveda pa ne z Brnika, ampak z nemskimi agencijami.

In reply to by penzioner (nepreverjen)

prerok (nepreverjen)

Saj ni važno, da je star ali grd, važno je , da je milijonar, je geslo lepih deklet.

funek (nepreverjen)

Ni pa vedla ,kam se postavi pralni stroj .

janban

Korl bo lahko svojega zeta takoj včlano v Desus,ker izpolnjuje vse pogoje,predvsem leta

Julkka (nepreverjen)

Očka plačal plastićne operacije... Spaka

Starejše novice