V Sloveniji se v tem času lahko gibamo samo znotraj svoje občine. Izjema so tisti, ki imajo za to potrebna potrdila. Slednjih pa ni imel nekdanji nogometaš Mure, ki je tako moral plačati kazen.

Alfred Jermaniš oziroma "Švicko", kot je njegov vzdevek, je v Sloveniji branil barve Kopra, Gorice, Olimpije, Primorja, Mure, Korotana in Rudarja iz Velenja, zbral pa je tudi 29 nastopov za reprezentanco Slovenije. No, ravno Jermaniš pa si je v teh dneh prislužil kazen, ker ni upošteval pravil glede omejitve gibanja v svoji občini. 

Kot poroča Ekipa, ga je doletela globa v višini 41,73 evra, oziroma 20,86 evra ob takojšnjem plačilu. Globo sta dobila tako on, kot njegova žena. Jermaniša so pri kršitvi ujeli, ko se je z ženo sprehajal ob morju. Njuna napaka je bila, da sta med slednjim prečkala navidezno črto med obalnimi občinami. Jermaniš namreč živi v Kopru, sprehajal pa se je v sosednji Izoli.

FOTO: ekipa.svet24.si

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Realni slovenc (nepreverjen)

Pa kaj ste vsi ze cist zmesani al kaj?
Novinar pa s tako resnostjo napise tak clanek....pa kaj je z vami? V tej situaciji pa se resnicno pokazejo mentaliteta ljudi in "profesionalnost" novinarstva.......zalost

B2 (nepreverjen)

Pravilno! Le kaj folku še vedno ni jasno?

Starejše novice