Studio TV IDEA je obiskala Ksenija Benedetti, ki je v nedeljskem pogovoru z Marjanom Doro povedala marsikaj zanimivega.

Nedeljski pogovori z Marjanom Doro so uradno vstopili v peto sezono. Tokratna 50. oddaja prinaša pogovor z ženo igralca Borisa Cavazze, sicer uradno šefinjo protokola Republike Slovenije Ksenijo Benedetti.

V bandu igrala klaviature

Ksenija Benedetti, katere dekliški priimek je Mahne, je priimek Benedetti obdržala navkljub ločitvi z nekdanjim možem. Poleg tega, da je šefinja protokola, je zasebno tudi muzikologinja, pianistka, slikarka, fotografinja in pesnica.

»Bila sem v glasbenem bandu Bela čokolada, ki se je kasneje preimenoval v Plexus Solaris in Heroid funebre,« je na začetku povedala Benedettijeva, ki je igrala klaviature. Večinoma so igrali na Obali, pa tudi po Sloveniji.

Nikoli nisem bila moteča

Kasneje je Dora Benedettijevo soočil tudi s tem, da jo imajo nekateri za kader Janeza Janše.

»V bistvu mislim, da me nimajo za Janšev kader, ker nisem bila nikoli aktivna v politiki. Vedno sem delala korektno za vse vlade in nikoli nisem bila moteča.«

Ljubezen s Cavazzo ima pogoje, da bo večna

Za Borisa Cavazzo pravi, da ni od vedno ta ljubezen, ampak, da ima vse pogoje, da postane večna. Pravi, da si ljubezni nikoli ne izrekata, ampak jo živita. 

»Spoznala sva se v avditoriju Portorož. Bila sem vodja kulturnih dejavnosti, direktorica mi je naročila naj pokličem Borisa Cavazzo,« pravi Benedettijeva, ki je kasneje zdajšnjega moža spoznala osebno in ob kasnejših priložnostih sta bila vesela družbe eden drugega.

Kaj vse je še povedala Ksenija Benedetti, pa si poglejte v oddaji Dora - nedeljski pogovori. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice