Slika je simbolična.
Vzpostavljena je nova neposredna železniška povezava Dunaj-Ljubljana-Trst.

Od 11. junija 2021 je potnikom na voljo nova direktna povezava z Dunaja prek Ljubljane do Trsta in nazaj z vlakom Eurocity

Nova direktna povezava je potnikom na voljo vsak dan.

Spomnimo še, da ima vlak v Trstu povezavo za potovanja naprej tudi s hitrimi vlaki Freccarossa, in sicer v smeri Benetk, Padove, Milana, Torina, Bologne, Firenc, Rima ...

Z Dunaja pa lahko potujemo z vlakom naprej v Prago, Bratislavo, Krakow, Varšavo ...

Vozni red nove povezave Dunaj–Ljubljana–Trst

Vir: Slovenske železnice

Ugodne cene vozovnic

Za potovanja potnikov iz Slovenije v Trst je na voljo široka paleta ugodnih cenovnih ponudb.

Z nizkocenovnimi ponudbami lahko potniki iz Maribora, Pragerskega, Celja, Laškega, Zidanega Mosta, Trbovelj ali Zagorja v Trst potujejo že od 14,30 evra, potniki iz Ljubljane ali Logatca od 9,50 evra, tisti pa, ki potujejo iz Postojne, Pivke, Divače ali Sežane, se lahko v Trst odpeljejo že od 4,90 evra.

Cenovno ugodna so tudi potovanja v smeri Avstrije. Potniki iz Ljubljane ali iz Celja lahko potujejo na Dunaj že od 29 evrov, potniki iz Maribora pa že od 26,90 evra.

Izpostavljajo še ugodna potovanja v Gradec: iz Ljubljane do Gradca že za 16,90 evra, iz Celja do Gradca za 12,90 evra, iz Maribora do Gradca pa za le 8,90 evra.

Navedene so cene najcenejših enosmernih vozovnic za potovanje ene osebe v drugem razredu. V cenah vozovnic je vključena tudi rezervacija sedeža.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Sanje Austroogercov (nepreverjen)

so bile vedno povezati Dunaj in Trst ... kar so pa v Jugoslaviji bile prepovedane povezave

Starejše novice