Bliža se božič in na praznično obloženih mizah seveda ne sme manjkati tradicionalna orehova potica.

Pečete potico sami ali jo kupite v trgovini? Če spadate med slednje, je mogoče letos pravi čas, da se opogumite in se peke potice lotite sami. 

Pri tem vam bo pomagala Sonja Jezeršek, mama priznanega kuharskega mojstra Luke Jezerška, ki vam v videodelavnici razkrije svoj recept in vse skrivnosti in trike za peko odlične orehove potice. Za pripravo potice potrebujete mir, tri ure časa in kvalitetne sestavine. 

Vir: Instagram, Dvor Jezeršek

Če vam primanjkuje časa, poguma ali pa obojega, da bi se peke potice lotili sami, imajo Jezerški rešitev za vas. V njihovi spletni trgovini jo lahko preprosto naročite.

Vir: Instagram, Jezeršek Catering

Spomladi so Jezerškovi izvedli dobrodelno akcijo 'Potica za vas nevidne junake' in izvedli jo bodo tudi v tem prazničnem času. Zakaj gre? Vi naročite potico, pri Jezeršku jo spečejo in z vašim osebnim posvetilom dostavijo nevidnim junakom, ki zaradi nevarnosti širjenja okužbe z novim koronavirusom praznikov ne bodo mogli preživeti v družinskem krogu.

Še enkrat združimo moči in pričarajmo praznično vzdušje tudi njim, tako kot smo to storili že za veliko noč, je na svojem Instagram profilu zapisal Luka Jezeršek. 

Vir: Instagram, Jezeršek Catering

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)

jebeš potico
Burek je prava stvar

Vatikan (nepreverjen)

tele

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Starejše novice