Ste lastniki psov in pogosto iščete varsto zanj? Štirje mladi Mariborčani, so se odločili, da prvi v Sloveniji vzpostavijo spletno platformo za varstvo psov.

Od težave za varsto svojih ljubljenčkov do poslovne ideje

Spletna platforma je nastala, ko so štirje Mariborčani imeli težavo najti varstvo za svoje pse med poletnim dopustom. Luka Mlakar, Žiga Fajfar, Simon Sovič in Blendor Sefaj so doslej to reševali s pomočjo sorodnikov, prijateljev in pasjih hotelov, vendar so pri tem vedno znova prihajali do novih težav. 

»Kot lastniki psov smo imeli veliko težav z iskanjem varstva, ko smo imeli kakšne opravke in smo se odločili, da bomo sami našli rešitev,« pravi Sefaj.

Po pogovoru z več kot petdesetimi lastniki psov so odkrili, da tudi oni iščejo rešitev za te težave. Zato so se odločili, da vzpostavijo spletni portal Doggo.si, ki skrbi za vasrtvo psov po celotni Sloveniji.

Ne le varstvo tudi sanjska služba

Doggo.si je torej prvi portal v Sloveniji, ki omogoča lastnikom psov, da najdejo preverjenega skrbnika za svojega psa, hkrati pa pasjeljubcem ponuja sanjsko delo, ki ga lahko opravljajo ob študiju, delu ali v prostem času: skrb za štirinožne prijatelje.

Platforma deluje podobno kot Tinder, potrebuješ ujemanje s skrbnikom

Lastnik psa si ustvari račun na portalu Doggo.si. V iskalno okence vnese svojo lokacijo in velikost psa. Portal mu prikaže vse skrbnike na izbrani lokaciji. Vsak skrbnik ima profil, ki vsebuje opis, okvirno ceno storitve in slike prostorov ter skrbnika. Ko se lastnik psa odloči za skrbnika, lahko preko platforme pošlje sporočilo za dogovor o podrobnostih varstva in plačila.

Torej, če se ujamete s skrbnikom, se dogovorite za termin. Plačilo se ne izvede preko portala, ampak direktno s skrbnikom.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice